Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Τα δεδομένα και το must….

Η απόφαση για τον καταρτισμό των μπαράζ  ανόδου   βγήκε από την ΕΠΟ η οποία πιστή στο γνωστό άσμα «όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλο τα ίδια μένουν» αποφάσισε να βάλει και πάλι τις ομάδες του Πειραιά και της Αθήνας να κονταροχτυπηθούν  μεταξύ τους.


  Στον Εθνικό,  αυτό που λένε  είναι ότι από τη στιγμή που δεν άλλαξε τίποτα  στο κομμάτι των μπαράζ, η  ομάδα οφείλει να βγάλει τον καλύτερο της εαυτό και παίζοντας το ποδόσφαιρο που μπορεί,  να καταφέρει να ανέβει  πετυχαίνοντας την υπέρβαση.  Άλλωστε, για να μην κοροιδευόμαστε ο Εθνικός έχει ποδοσφαιριστές επιπέδου Γ Εθνικής και άνω  με πολλές και σημαντικές εμπειρίες που οφείλουν να πάρουν  την ομάδα στις πλάτες τους ,κάτι που φάνηκε μέσα στο ματς εκεί όπου ξέχωρα από την αμυντική  λειτουργία  η ομάδα έβγαλε  φάσεις  και κυρίως μετά το 1-4 παραλίγο να έστελνε και το ματς στην παράταση αν υπήρχαν τρία λεπτά ακόμα.
  Λίγα 24ωρα μετά το ματς κόντρα στον Αιολικό είναι αλήθεια  ότι στην ομάδα υπήρξε προβληματισμός ..Και πώς να μην γίνει αυτό όταν η ομάδα βρέθηκε να χάνει με  1-4   με την αμυντική λειτουργία να είναι πάρα πολύ κακή.  Όπως είπε άλλωστε και ο  κόουτς Χατζηαλέξης   είναι ανεπίτρεπτο για τον Εθνικό να δέχεται τέσσερα γκολ μέσα στο σπίτι του και είναι δεδομένο πως βλέποντας και ξαναβλέποντας αυτό το ματς  θα δείξει στους παίκτες τα λάθη τους και θα δουλέψουν πάνω σε αυτά για να μην εμφανιστεί και πάλι αυτό το κακό πρόσωπο.  Το πρώτο μήνυμα εστάλη την Παρασκευή  εκεί όπου έδωσε το παρών και ο Πρόεδρος  που μίλησε στους παίκτες στέλνοντας τα δικά του μηνύματα ,ενώ το ίδιο έκανε και ο Χατζηαλέξης που αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν ..
Το σίγουρο είναι ότι από τη στιγμή που η πρωτιά  τελείωσε στην κανονική διάρκεια υπάρχει όλος ο χρόνος και για το σκάουτινγκ των υποψηφίων αντιπάλων και για την  άρτια αγωνιστική προετοιμασία της ομάδας, ούτως ώστε όταν πρέπει η ομάδα να είναι αυτή που πρέπει …Και το έχουμε ξαναπεί..Με τέτοια διοίκηση ,παίκτες ,προπονητικό τίμ και βεβαίως κόσμο η άνοδος είναι must  και δικαιολογίες δεν υπάρχουν…


About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment