Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

«Ξεκινήσαμε πολύ νωθρά»

Στο άσχημο ξεκίνημα της ομάδας του απέδωσε ο Παναγιώτης Σκαφτούρος τα αίτια του αποκλεισμού από τον Αιολικό.


:Η άσχημη αντίδραση, την οποία έδειξε ο Εθνικός μετά το γρήγορο σε βάρος του τέρμα που δέχθηκε από τον Αιολικό, ήταν σύμφωνα με τον Παναγιώτη Σκαφτούρο η σημαντικότερη αιτία, που οδήγησε στους «κυανόλευκους» στον πρόωρο αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, τον Αιολικό, αλλά πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν στιγμές και φάσεις που κρίνουν τα παιχνίδια. Ξεκινήσαμε πολύ νωθρά και από την στιγμή που δέχεσαι γκολ μόλις στο πρώτο λεπτό τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Γενικά στο πρώτο 25΄δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ, ατυχήσαμε και από κει και πέρα πιστεύω ότι ήταν και θέμα συγκυριών. Δεν ήμασταν πολύ καλοί σήμερα αλλά δεν είχαμε ούτε την τύχη μαζί μας. Η αντίπαλη ομάδα σκόραρε πρώτη και μετά το τρίτο γκολ ήταν λογικό να έχει δυνατή ψυχολογία και να παίρνει γήπεδο» τόνισε αρχικά ο επιθετικός του Εθνικού, για να προσθέσει:

«Δεν θεωρώ ότι έφταιγε κάτι στο παιχνίδι που έκανε ο αντίπαλος μας. Πιστεύω ότι για τα προβλήματα που παρουσιάζαμε ευθυνόταν η δική μας κακή λειτουργία από τον τερματοφύλακα μέχρι τον σέντερ φορ. Όπως ανέφερα κάθε παιχνίδι εξαρτάται και από τις εκάστοτε συγκυρίες. Όταν ένα παιχνίδι ξεκινάει στραβά από το πρώτο λεπτό τότε δημιουργείται άγχος και τα σχετικά. Πιστεύω ότι η ομάδα θα φανεί έτοιμοι στα μπαραζ, και σήμερα έδειξε καλά στοιχεία μέσα στο γήπεδο απλά θεωρώ ότι η αμυντική μας λειτουργία είχε προβλήματα. Μπορεί να αγωνιζόμαστε στο Α΄ τοπικό αλλά η ομάδα μας διαθέτει πολύ ποιοτικούς παίκτες που προέρχονται είτε από τη Γ΄Εθνική είτε ακόμη και από τις επαγγελματικές κατηγορίες και δεν νοείται να εμφανίζουμε κακή εικόνα και πρέπει πάντα να κυνηγάμε το παιχνίδι.»

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment