Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Συγχαρητήρια για το Κύπελλο

Συγχαρητήρια επιστολή, για την κατάκτηση του Κυπέλλου, απέστειλε στον Πρόεδρο της ομάδας μας ,Αλέξη Αγγελόπουλο ο αντιπεριφερειάρχης κ .Στέφανος Χρήστου, ενώ δήλωση έκανε και ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος..


Στην επιστολή του ο κύριος Χρήστου δίνει συγχαρητήρια στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και στο ΔΣ του συλλόγου τονίζοντας πως η κατάκτηση του Κυπέλλου  καταδεικνύει πως με πίστη στο στόχο και καθημερινό αγώνα μπορούν να έρθουν οι  επιτυχίες.Παράλληλα, τονίζεται η στήριξη της Περιφέρειας Αττικής  προκειμένου ο Εθνικός να αποκτήσει το δικό του σπίτι..

Οσον αφορά στον κύριο Μιχαλολιάκό σε δήλωση που έκανε τόνισε χαρακτηριστικά...«Ο Εθνικός Πειραιά, με την δική του μεγάλη ιστορία στον Ελληνικό Αθλητισμό πέτυχε σήμερα τον πρώτο στόχο της φετινής χρονιάς, κατακτώντας το Κύπελλο. Είναι το πρώτο βήμα για την επιστροφή του εκεί που ανήκει. Στη μεγάλη κατηγορία.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, στον προπονητή, στη διοίκηση και στον κόσμο του Εθνικού. Ο Πειραιάς που έχει τον Ολυμπιακό που κατακτά τίτλους, που τιμά τον Πειραιά και την Ελλάδα σε ολόκληρη την Ευρώπη και τον κόσμο με τη μεγαλειώδη πορεία του, μπορεί και πρέπει να έχει και τον ιστορικό Εθνικό στη Σούπερ Λίγκα».

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment