Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Eτσι γλενταν οι Ακαδημιες(Video)

Τα ...παλικάρια μας έκαναν στο γήπεδο αυτό που έπρεπε και το Κύπελλο το κατέκτησαν..Με καρδιά ,μαγκιά και πειραιώτικη ψυχή...Κάπου εκεί όμως στις εξέδρες του Καραϊσκάκη  το αίμα πολλών  έβραζε και αρκετοί ονειρεύονταν  με ...μάτι ανοιχτά να είναι στη θέση του Βουτσινά ,του Γκορόγια, του Σαμιώτη ,του Παυλάκη...Ποίοι ήταν αυτοί ;Mα κανείς άλλος από τα παιδιά των Ακαδημιών ..


  Τα "Κυανόλευκα" καμάρια μας  ,κοντά στα 300-350 παιδιά, που βρέθηκαν στο φαληρικό γήπεδο έκαναν τρελή φασαρία  και το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα ήταν ένα..."Α Εθνική θέλω να σε δώ και να τρελαθώ"..
  Ο υπεύθυνος ακαδημιών , Αντώνης Γρηγοριάδης, μαζί με τους συνεργάτες του και βεβαίως τους γονείς  έκαναν πραγματικά εκπληκτική δουλειά. Άψογα οργανωμένοι οι μικροί σε όλο το δρόμο διαλαλούσαν όχι μόνο ότι ο Εθνικός είναι παρών  αλλά έχει και μέλλον...Και αυτό είναι κάτι που το προσέχουν πολύ στον Πειραιά....
Μάλιστα ο κύριος Γρηγοριάδης φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμαQ"Εντυπωσιακή οργάνωση κ παρουσία όλων..!!! Συγχαρητήρια σε παιδιά, γονείς κ επιτροπές τμημάτων..!! Συνεχίζουμε ακόμα πιο μαζικά, ακόμα πιο οργανωμένα, ακόμα πιο αποφασιστικά με στόχο παίκτες - οπαδούς στην Α ομάδα μας..Και πάλι πολλά συγχαρητήρια σε όλους κ ενα μεγαλο ευχαριστω μεσα απ την καρδια μου.!!! 

About Ethnikos Piraeus

    Blogger Comment
    Facebook Comment