Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Τριάρα πρόκρισης μέσα στο Μοσχάτο!!!(Video)

Την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά τσέκαρε με πανηγυρικό τρόπο ο Εθνικός, θριαμβεύοντας και μέσα στο Μοσχάτο με 3-1 της τοπικής ομάδας! Σκορ με το οποίο είχε επικρατήσει στον πρώτο ημιτελικό του Ρέντη! Τσαραούσης (20'), Σούφλας (57') και Λύγκος (83') τα γκολ της πρόκρισης!!!!Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις μέσα από το Εθνικός tv 



Η ομάδα μας θα αγωνιστεί με την εξής 11άδα: Τερματοφύλακας ο Βουτσινάς και στην άμυνα απο δεξιά προς αριστερά οι Τσαραούσης, Σύρος,Μπένα και Γερόλυμος. Αμυντικό χαφ ο Σαμιώτης και μπροστά του οι Σάμιος και Σούφλας.. Αριστερά ο Παυλάκης, δεξιά ο Λύγκος και μπροστά μόνος προωθημένος ο Σκαφτούρος..

Απο την άλλη πλευρά το Μοσχάτο αγωνίζεται με τους: Αθανασόπουλος,Καρρά,Παπακαλοδούκα,Ρωμανό,Καράκαλο,Τσάνη,Ατματσίδη,Τζιώτη, Πέκωφ,Στούπη και Ντονέ..


13' Το Μοσχάτο ανοίγει το σκορ με τον Ντονέ μετά από ολιγωρία της άμυνας του Εθνικού.

20; ΓΓΓΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!! Ο Τσαραούσης με ωραία ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής ισοφαρίζει για τον Εθνικό και δίνει προβάδισμα πρόκρισης!

Λήξη πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.

57' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ1-2 Για τον Εθνικό με κεφαλιά  του  Σούφλα έπειτα από σέντρα του Σάμιου και ουσιαστικά βάζει σφραγίδα πρόκρισης μετά το 3-1 του πρώτου ημιτελικού!

64' Αναγκαστική αλλαγή για τον Εθνικό.ο Σταφσουλάι πήρε τη θέση του τραυματία Παυλάκη.

68' Τρομερή ευκαιρία για το Μοσχάτο, με τον Βουτσινά να πραγματοποιεί διπλή επέμβαση μετά από σουτ του Ντονέ.

70' Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για τον Εθνικό. Στη θέση του τραυματία Τσαραούση ο Πολυχρονίδης.

71' Τρομερή ευκαιρία για τον Εθνικό. Ο Σταφσουλάι βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Μοσχάτου, όμως το πλασέ του απομάκρυνε ο Αθανασόπουλος ακι στην εξέλιξη της φάσης το πλασέ του Σάμιου θα περάσει ελάχιστα άουτ!

76' Ψαλίδι του Ντονέ μέσα από την περιοχή, ο Βουτσινάς απογειώθηκε και με πολύ ωραία επέμβαση απεσόβησε το 2-2. Στην κόντρα ο Λύγκος ανακόπηκε τη τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

83' ΓΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!! Ο Λύγκος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Σάμιου γράφει το 1-3 για τον Εθνικό!!!!!!!!

Λήξη του αγώνα και ο Εθνικός πανηγυρίζει μια σπουδαία πρόκριση σε βάρος του Μοσχάτου με δύο νίκες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (3-1)!



About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment