Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Πάμε για τη νίκη

Η μεγάλη ώρα φτάνει για Μοσχάτο και Εθνικό..Ο δεύτερος ημιτελικός ή το δεύτερο ημίχρονο αν θέλετε του μεγάλου αγώνα,έχει σημάνει συναγερμό με τους "Κυανόλευκους" να έχουν το αβαντάζ του 3-1 αλλά να μην ησυχάζουν και να θέλουν τη νίκη  που θα δώσει ένα απόλυτα πανηγυρικό χαρακτήρα για την πρόκριση.







ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΗΣ
Coach, ήρθε η ώρα για τη ρεβάνς στα ημιτελικών κυπέλλου Πειραιά με αντίπαλο το Μοσχάτο. Ο Εθνικός σε τι φάση είναι, πως είναι η ψυχολογία και τι πιστεύετε για τον αυριανό αγώνα;
Σίγουρα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, το αυριανό παιχνίδι είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, το σκεφτόμαστε διαφορετικά. Πιστεύω θα είναι ένα καλό παιχνίδι γιατί είναι δυο καλές ομάδες. Από ‘κει και πέρα εμείς δεν σκεφτόμαστε το παιχνίδι με το σκορ του πρώτου αγώνα, σκεφτόμαστε ότι πρέπει να πάμε στο Μοσχάτο να κερδίσουμε. Θα δούμε πως θα μας πάει και το παιχνίδι, η ψυχολογία είναι υπέρ μας, έχουμε ξεφύγει 7 βαθμούς από το πρωτάθλημα κι έχουμε μια άνεση να διαχειριστούμε πρόσωπα και καταστάσεις. Θα δούμε αύριο.
Ο Εθνικός βέβαια διατηρεί πλεονέκτημα για την πρόκριση με βάση το σκορ του πρώτου αγώνα, το 3-1. Παρόλα αυτά, η ανατροπή στο αυριανό παιχνίδι είναι κάτι που σκέφτεστε; Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί;
Τι ανατροπή; Να μας ανατρέψει το σκορ το Μοσχάτο; Το βλέπω λίγο δύσκολο γιατί έχουμε και την ποιότητα και την εμπειρία, έχουμε τόσο καλούς παίκτες που ούτε καν σκεφτόμαστε την ανατροπή. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να πάμε στο Μοσχάτο να κερδίσουμε γιατί είναι και θέμα εγωιστικό μετά από αυτά που έγιναν πέρυσι.
Ο αυριανός αγώνας έχει κ ένα χαρακτήρα εκδίκησης;
Εκδίκησης όχι. Το Μοσχάτο κέρδισε, πήρε το κύπελλο πέρυσι απλώς είναι μια άτυπη ρεβανς να βρεθούμε εμείς στον τελικό και το Μοσχάτο να είναι απέξω.
Έχει κάποια συγκεκριμένα προβλήματα η ομάδα για αύριο; Κατεβαίνει πλήρης; Κάποιος τραυματισμός;
Ευτυχώς όχι. Είμαστε σε μια συγκυρία κατά την οποία όλοι οι παίκτες είναι καλά! Είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για μένα. Από κει και πέρα προσπαθήσαμε και κάναμε το Σάββατο με τη Σαλαμίνα rotation για να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες και μας βγήκε βέβαια γιατί είχαμε πολύ καλή απόδοση και ένας πονοκέφαλος για μένα που έχω πολλούς καλούς παίκτες να διαχειριστώ που κάποιοι πρέπει να παίξουν και κάποιοι να μείνουν έξω.

 ΣΚΑΦΤΟΥΡΟΣ


Ήρθε η στιγμή για τη ρεβανς του ημιτελικού κυπέλλου κόντρα στο Μοσχάτο. Ποια είναι η ψυχολογία της ομάδας και πως βλέπεις εσύ το αυριανό αγώνα;
Πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Η ομάδα έχει δείξει καλό πρόσωπο στα τελαυταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και φυσικά όλος ο Εθνικός ζεί γι’ αυτό το ματς καθώς είναι ένα παιχνίδι με έναν πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι το Μοσχάτο και είναι μια ευκαιρία να δείξουμε κι εμείς τι μπορούμε να κάνουμε ενόψει και μιας δύσκολης συνέχειας αφού σύντομα θα ακολουθήσουν τα μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄Εθνική. Θεωρώ  ότι η ομάδα είναι έτοιμη για αύριο και πάμε μόνο για τη νίκη, δεν πάμε για την πρόκριση, θέλουμε να κερδίσουμε και να δείξουμε ότι ο Εθνικός είναι η καλύτερη ομάδα στον Πειραιά.
Αύριο, όπως είπες κι εσύ, είναι ένα κρίσιμο ματς που απαιτεί χαρακτήρα και αγωνιστική ετοιμότητα. Εσύ προσωπικά περιμένεις αυτό το ματς για να κάνεις ένα μεγάλο παιχνίδι; Κυνηγάς το γκολ;
Εγώ  κυνηγάω πάντα να κερδίσει η ομάδα, θέλω να έχω απόδοση για να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει. Μπορεί να παίζω επίθεση αλλά πρώτος μου στόχος είναι να κερδίζει η ομάδα. Από ‘κει και πέρα  αν έρθει και το γκολ και το βάλω εγώ θα χαρώ πάρα πολύ! Φυσικά και το κυνηγάω γιατί τροφή του center for είναι το γκολ αλλά για μένα πιο σημαντικό από αυτό είναι να κερδίσει η ομάδα. Πιστεύω ότι αύριο θα δούμε ένα πολύ ωραίο και δυνατό ματς και ελπίζω να κερδίσει ο καλύτερος δηλαδή ο Εθνικός.
Στον Εθνικό έχεις βρει τους ρυθμούς σου; Έχεις αποκτήσει αυτό που θες για να είσαι καλά;
Ακόμα όχι. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου. Είμαι ένας παίκτης που εξαρτώμαι πολύ από τους συμπαίκτες μου, δόξα το Θεό στην ομάδα έχουμε πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες απλά εγώ ακόμα δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί δεν έχω πιάσει το 100% και ελπίζω μέρα με τη μέρα να βελτιώνομαι για να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Αυτός είναι και ο λόγος που με πήρε η ομάδα για να την βοηθήσω σε αυτά τα παιχνίδια και στα μπαράζ. Αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος.
ΛΥΓΚΟΣ


Ήρθε η ώρα για τη ρεβανς του ημιτελικού κυπέλλου. Πως είναι η ψυχολογία της ομάδας και πως βλέπεις εσύ τον αγώνα δεδομένου ότι ο Εθνικός διατηρεί πλεονέκτημα για την πρόκριση γιατί στον πρώτο αγώνα το σκόρ ήταν 3-1 υπέρ του;
Δεν σκεφτόμαστε το πρώτο παιχνίδι, πάμε να κερδίσουμε δεν θέλω να στηριχθούμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Η ψυχολογία σίγουρα είναι ανεβασμένη είμαστε και στο πρωτάθλημα 7 βαθμούς μπροστά και αύριο θα πάμε για τη νίκη.
Τον αντίπαλο τον φοβάσαι σε κάποια σημεία; Είναι κάτι που έχεις μελετήσει περισσότερο;
Δεν χρειάζεται να μελετήσουμε κάτι, το Μοσχάτο είναι μια πολύ καλή ομάδα. Αν παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε και ξέρουμε δεν έχουμε να προσέξουμε κάτι εκείνοι έχουν να προσέξουν από μας.
Η ατμόσφαιρα αναμένεται έντονη. Θεωρείς ότι στον αγώνα είναι πιθανό να βγει μια ένταση παραπάνω; Είναι κάτι που σε φοβίζει ή είναι φυσιολογικό σε έναν αγώνα τέτοιας ποιότητας και σπουδαιότητας;
Έχουμε παίξει ήδη αρκετές φορές με το Μοσχάτο, η ένταση νομίζω θα είναι για τους έξω μέσα εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ήρεμοι , να έχουμε καθαρό μυαλό και να πάρουμε τη νίκη.


ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ
Αύριο είναι ο επαναληπτικός στα ημιτελικά του κυπέλλου Πειραιά με αντίπαλο το Μοσχάτο, σίγουρα ο Εθνικός πηγαίνει με προβάδισμα για την πρόκριση. Παρόλα αυτά, εσύ πως τον βλέπεις τον αγώνα;


Ναι σίγουρα έχουμε το προβάδισμα αλλά εμείς θα παίξουμε πάλι ένα καλό ποδόσφαιρο σαν αυτό που παίξαμε στο πρώτο παιχνίδι, να κρατήσουμε το σκορ, να μην φάμε γκολ και να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη με όποιον τρόπο. Σκοπός μας δηλαδή είναι η νίκη αλλά σίγουρα να προσέξουμε τα μετόπισθεν πρώτα για να μην έχουμε περιπέτειες.
Ο πρώτος αγώνας είχε ανατροπή στο σκορ καθώς λίγο πριν τη λήξη μπήκαν τρία γκολ και έφεραν βέβαια νικητή τον Εθνικό. Παρόλα αυτά, αύριο στον επαναληπτικό η ανατροπή είναι ένα σενάριο που παίζει στο μυαλό της ομάδας και στο δικό σου; 
Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Σκοπός είναι εμείς να δούμε τι θα κάνουμε κι άμα έρθει η ανατροπή να δούμε πάλι να το ξαναγυρίσουμε όπως κάναμε και στο πρώτο παιχνίδι. Από ‘κει και πέρα αυτό που είπα αλλά καλά θα ήταν να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο, να προσέξουμε από την αρχή, έχουμε την εμπειρία, οπότε ελπίζω να μην συμβεί πάλι το ίδιο και μετά να τρέχουμε τελευταίες στιγμές για να το γυρίσουμε.
Η ομάδα πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, αυτή τη στιγμή διατηρεί 7 βαθμούς προβάδισμα στην πρώτη θέση. Παίζει ρόλο αυτή η καλή πορεία και για τον αυριανό αγώνα;
Παίζει ρόλο. Η ψυχολογία είναι το παν. Βέβαια είναι και η δουλειά που κάναμε. 7 πόντοι διαφορά είναι πολύ σημαντική ώστε να μην σκεφτόμαστε το παιχνίδι του πρωταθλήματος, πάμε καθαρά για το κύπελλο αυτή τη στιγμή, οπότε ναι είναι όλα υπέρ μας. 


ΣΟΥΦΛΑΣ
Αύριο ένας κρίσιμος αγώνας για τον Εθνικό με αντίπαλο το Μοσχάτο για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Πως αισθάνεσαι;
Είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Δεν επαναπαυόμαστε στο σκορ του πρώτου ματς σίγουρα έχουμε ένα πολύ καλό πλεονέκτημα αλλά και πάλι πιστεύω ότι άμα πάμε έχοντας στο μυαλό μας αυτό το αποτέλεσμα δεν θα μας βγει σε καλό γι’ αυτό εμείς πάμε όπως σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε και από ‘κει και πέρα αν παίξουμε έτσι όπως μπορούμε όλα θα πάνε καλά.

Η σταθερή επιτυχία του Εθνικού στο πρωτάθλημα και τα αποτελέσματα που έχει σημειώσει στις τελευταίες αγωνιστικές είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα για τον αυριανό αγώνα;

Σίγουρα πάμε με καλή ψυχολογία δηλαδή αυτό είναι το κεκτημένο των τελευταίων αγώνων. Είχαμε μια ισοπαλία βέβαια στο ντέρμπι με τον Αετό, ένα παιχνίδι που θέλαμε να το κερδίσουμε, αλλά σίγουρα είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση και όλα θα πάνε καλά.  


AKHΣ  ΟΡΦΑΝΟΣ
Αύριο ο Εθνικός αντιμετωπίζει το Μοσχάτο στη ρεβανς του ημιτελικού κυπέλλου και βέβαια το ζήτημα είναι η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Πως βλέπετε τον αγώνα;
Υπάρχει το δεδομένο του πρώτου παιχνιδιού στο οποίο νικήσαμε  με 3-1, έχουμε πάρει ένα μικρό προβάδισμα και τώρα  πάμε στο Μοσχάτο για να διαχειριστούμε το δεύτερο παιχνίδι, να προσπαθήσουμε να έχουμε μια καλή εικόνα , μια καλή εμφάνιση, να κάνουμε μια ακόμα νίκη και να περάσουμε στον τελικό.
Η ατμόσφαιρα πιστεύετε ότι θα είναι έντονη;
Νομίζω ότι τέτοια παιχνίδια με πολύ κόσμο τα ευχαριστιούνται οι ποδοσφαιριστές περισσότερο και τους δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο. Δεν φοβόμαστε κάτι έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και εγώ προσωπικά πιστεύω πολύ στα παιδιά, στο προπονητικό team, στον χαρακτήρα που βγάζει η ομάδα και είμαι πολύ αισιόδοξος.


About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment