Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Το....πρώτο του Παυλάκη

Γενικά η ομάδα μας έβγαλε εξαιρετικό χαρακτήρα στη  μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα  με την ΑΕ Σαλαμίνας, αλλά ο Μάκης Παυλάκης - με το χατ τρικ που πέτυχε - ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών  ενώ αν δεν είχε και το δοκάρι  θα είχε κάνει κουαρτέτο...
Αυτό ήταν το πρώτο χατ τρικ του ξανθομάλλη επιθετικού με την ομάδα του Εθνικού και μόλις το δεύτερο στην καριέρα του μιας και πέρυσι το είχε καταφέρει στο 0-3 του Ερμή Κορυδαλλού απέναντι στον Αργοναύτη..
 "Eίμαι χαρούμενος για τη νίκη αλλά και για το  ότι συνολικά παίξαμε καλά..Το ότι  πέτυχα χατ τρικ και το πρώτο  στην καριέρα μου στον Εθνικό σίγουρα με ικανοποιεί διπλά αλλά αυτό που έχω ξαναπεί  είναι πως πρώτο μέλημα όλων μας  αποτελεί το να κερδίζει η ομάδα.. Ξεχνάμε το ματς με τη Σαλαμίνα και κοιτάμε τον ημιτελικό με το Μοσχάτο εκεί  όπου θέλουμε την πρόκριση για να πάμε στον τελικό..Ξέρουμε ότι ο κόσμος είναι κοντά μας και μας στηρίζει και θέλουμε να τον κάνουμε υπερήφανο με το ντάμπλ και βέβαια την άνοδο που είναι  ο λόγος που ζούμε και αναπνέουμε."

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment