Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Με τις κούπες απο κούνια...

Με 14 νίκες (και 2 ισοπαλίες) σε 16 αγώνες, πετυχαίνοντας 5 γκολ κατά μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι, με την καλύτερη επίθεση στον Πειραιά και δεχόμενη λιγότερο από 1, η ομάδα του παιδικού κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αήττητη και πάλι το πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ. Στο τελευταίο παιχνίδι νίκησε και πάλι με μεγάλη διαφορά.



ΕΘΝΙΚΟΣ –ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ 10-0
Και τώρα τα μπαράζ για τον υπερ-πρωταθλητή του Πειραιά, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό και Αετό Κορυδαλλού και τον Θωμά Μακρή και τους παίκτες του να καλούνται να δείξουν μέσα στο γήπεδο την ανωτερότητα τους απέναντι σε 2 πολύ καλές ομάδες.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΟΥΚΙΔΙΔΕΙΟ AFC
ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ 0-1
Νίκη και μέσα στους Τράχωνες για την ομάδα του παιδικού, στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τουρνουά AFC,  oπου συνεχίζει το κυνήγι της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών  μειώνοντας την διαφορά από την πρώτη θέση στους 4 βαθμούς και κάνοντας ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση της ομάδας στην τετράδα των play-off.

ΠΑΙΔΙΚΟ ACROPOLIS
ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ 0-1
Μια ακόμα νίκη του παιδικού αυτή την φορά για το τουρνουά Acropolis με αντίπαλο την αρκετά καλή ομάδα της Καστέλλας

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ
ΜΟΣΧΑΤΟ - ΕΘΝΙΚΟΣ 4-2
Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Μιχάλη Σακκέλη απέναντι  σε ένα πιο έτοιμο αντίπαλο και έχασε με 4-2

JUNIOR  ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΕΘΝΙΚΟΣ 4-2
Καλή εμφάνιση αλλά ήττα στο τέλος από ένα πολύ δυνατό αντίπαλο.

PROJUNIOR  ΕΘΝΙΚΟΣ – ΚΗΦΙΣΟΣ Club 10-2
Mία ακόμα εμφατική εμφάνιση και ευρεία νίκη για την εξαιρετική ομάδα των 8χρονων αστεριών του Αντώνη Γρηγοριάδη που συνεχίζουν να μην βρίσκουν αντίπαλο.

ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΙΓΑΛΕΩ 2-3

ΕΦΗΒΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣΠ
AE ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 1-2
Μεγάλο 2πλό της ομάδας του Μάκη Σαμιώτη που πέρασε δια πυρός και σιδήρου μέσα στη Σαλαμίνα, σένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από την υπέρμετρη εχθρικότητα των γηπεδούχων, τις πολλές κίτρινες και 2 κόκκινες κάρτες και από αποβολές και από τους πάγκους των 2 ομάδων.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment