Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Tα τέσσερα κέρδη από το Πέραμα

Η  πρόκριση ήταν «κλειδωμένη» από το πρώτο ματς  για τον Εθνικό που έπρεπε μέσα στο Πέραμα απλά να διασφαλίσει  το 4-0  και να βγάλει ότι καλύτερο μπορεί.  Ο κόουτς Χατζηαλέξης  με την ομάδα να προέρχεται από μέτρια εμφάνιση  στο 2-1 επι της ΑΕ Φαλήρου ρίσκαρε βάζοντας αρκετά  νέα παιδιά και το εγχείρημα ήταν απόλυτα πετυχημένο!!


Κάποιος μπορεί να πει  ότι δεν υπήρχε άγχος και ότι τα πράγματα ήταν εύκολα..Εμείς θα πούμε ότι τέτοιες απόψεις είναι για γέλια . Και αυτό γιατί  Μπουραίμης  και  Δασκαλάκης είχαν από μηδενικό  εώς  λιγοστό  χρόνο συμμετοχής, ενώ η 11αδα που παρέταξε σπάνια έχει παίξει ακόμα και σε εσωτερικά διπλά..
Το κέρδος λοιπόν εξυπακούεται ότι  είναι η εμφάνιση των «μικρών» με τον Δασκαλάκη ,πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων να μην έχει  προβλήματα με τους αντιπάλους του στο αμυντικό κομμάτι, και τον Μπουραίμη    να πραγματοποιεί εμφάνιση  λες και μέχρι τώρα έχει παίξει καμιά 100αρια ματς με την ομάδα.
Μοιραία λοιπόν αμφότεροι δηλώνουν παρόντες  απόλυτα εμφατικά για τη συνέχεια   προσθέτοντας ευχάριστους πονοκεφάλους στον κόουτς.
Δύο ακόμα κέρδη όμως ήταν ο Γκορόγιας με τον Μειμάρογλου.. Ο «Γκόρο» ήταν αγριεμένος  και κάτι σαν τον …Πανταχού παρών και τα πάντα πληρών..Σκόραρε, έδωσε  ασίστ  και  γενικά έβγαλε ένα..enjoy στο παιχνίδι του.

Ο Μειμάρογλου κάνει  μεγάλη προσπάθεια και στις προπονήσεις τα δίνει όλα..Ξέρει ότι είναι πίσω από τον Βουτσινά αλλά το παλεύει, δεν χαλαρώνει  ,δεν απογοητεύεται και  σήμερα όταν χρειάστηκε ήταν πολύ καλός με μία απόκρουση τρελό highlight

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment