Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Αέρας στο Πέραμα

Τι και αν έπαιξε με πολλές αλλαγές  και αρκετά νέα πρόσωπα; Ο Εθνικός παίζοντας εξαιρετικά σε μεγάλο κομμάτι του αγώνα επικράτησε με 3-0  του Περάματος ,πέτυχε την δεύτερη νίκη στη σειρά και πέρασε στην  επόμενη φάση του Κυπέλλου Πειραιά.



Εκτός αποστολής έμειναν  οι Χαλιμούρδας και Σάμιος για να ξεκουραστούν με τον τεχνικό της ομάδας μας να κάνει πολλές αλλαγές. Η 11άδα που παρατάσσει ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης είναι η εξής...Μειμάρογλου,Τσαραούσης,Ξενιτόπουλος,Πολυχρονίδης,Δασκαλάκης,Σαμιώτης,Γκορόγιας,Παυλόπουλος, Αργυρός,Σταφσουλάι,Mπουραίμης
Απο την άλλη πλευρά για το Πέραμα οι πρώτοι 11 είναι οι : Γασπαρινατος,Αλμπάνης,Μικρούλης, Κουτσογιαννόπουλος, Τσαγκάρης,Νίκο,Σταγάκης, Φωτεινάκης,Κωνσταντακόπουλος, Νιφταράγκο,Γελασάκης.


Παρά τις αλλαγές, απο το πρώτο λεπτό του αγώνα ,οι "Κυανόλευκοι" έδειξαν έτοιμοι για να "τελειώσουν" το παιχνίδι..Στο 13ο λεπτό και στην πρώτη καλή κίνηση που έγινε  ο Γκορόγιας έκανε ωραία προσπάθεια ,αφού άλλαξε μία πάσα με τον Αργυρό και αφού απέφυγε τον αντίπαλο τους ψύχραμα  έκανε το 0-1.. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Παυλόπουλος έπιασε κεφαλιά που πήγαινε για γκολ ,αλλά ο Γασπαρινάτος αναγκάστηκε να κάνει μία πολύ καλή απόκρουση που κατέληξε κόρνερ.
9 λεπτά αργότερα έγινε το 0-2..Ο Ξενιτόπουλος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Σταφσουλάι με προβολή διαμόρφωσε το 0-2..
Οι "Κυανόλευκοι" απώλεσαν ακόμα μία ευκαιρία με τον Σταφσουλάι να νικιέται απο τον Γασπαρινάτο ,ενώ λίγα λεπτά αργότερα σε κεφαλιά του Κωνσταντακόπουλου ο Μειμάρογλου πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση.
 Λίγο πριν τη λήξη του  πρώτου ημιχρόνου ,ακυρώθηκε γκολ του Παυλόπουλου ως οφσάιντ που ήταν οριακό..

Δεύτερο ημίχρονο  και ο Χατζηαλέξης προχώρησε σε δύο αλλαγές με τον Σπήλιο να παίρνει τη θέση του Τσαραούση και τον Διακάκη να παίρνει τη θέση του Σταφσουλάι.
Το 0-2 έχει ρίξει τους ρυθμούς στο παιχνίδι με τον Εθνικό να έχει πάντα κατοχή της μπάλας.
Στο 67 ο Γερόλυμος πήρε τη θέση του Ξενιτόπουλου.
Το 0-3 έγινε απο τον Παυλόπουλο που έπιασε  κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Γκορόγια....Ολα αυτά στο 80..Στο 90 σπουδαία ευκαιρία με τον Γκορόγια που ανάγκασε τον Γασπαρινάτο σε πολύ καλή απόκρουση.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ-ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ 0-1

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ - ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟ 1-2
ΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 1-3

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment