Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Σκαφτούρος: "Κάτι χρωστάω στον κόσμο του Εθνικού"(video)

Από νωρίς στα βαθιά και τα δύσκολα  μπήκε στο ντεμπούτο του  ο Παναγιώτης Σκαφτούρος. Ο έμπειρος φορ   μπορεί να μην σκόραρε αλλά όλοι  περιμένουν ότι σύντομα θα είναι ο κίλερ που γνωρίζουμε όλοι..Ο  28 χρονος μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας  κάνονας τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ήταν μία μεγάλη νίκη και καλή εμφάνιση από την ομάδα στο Β ημίχρονο .Στο πρώτο ημίχρονο ακολουθήσαμε το ρυθμό του Μοσχάτου και επηρεαστήκαμε από  το γκολ χωρίς να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα μας αλλά στην επανάληψη  ήμασταν καλύτεροι.»
Οσο  για το πώς είδε το ντεμπούτο του: «Είχα αρκετό άγχος αλλά δεν με βοήθησε το παιχνίδι  και δεν μπορώ να πώ ότι ήμουν καλός. Οσο περνάει ο καιρός  αλλά σιγά-σιγά θα μάθω και τα υπόλοιπα παιδιά και θα βοηθήσω να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.»


Η υπόσχεση στον κόσμο: Δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι γιατί τα μεγάλα λόγια δεν είναι για μένα… Ολοι ξέρουν ότι από μικρό παιδί υποστηρίζω την ομάδα και το ξέρουν και στον Ιωνικό που δέθηκα με τον κόσμο..Ηθελα να ξανάρθω γιατί νιώθω ότι κάτι χρωστάω στον κόσμο. Θέλω η ομάδα να ανέβει κατηγορία και να σηκώσω πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Εθνικό…

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment