Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Μάθημα για τη συνέχεια

Το ματς με την ΑΕ Φαλήρου ήταν ένα πολύ καλό  μάθημα για τη συνέχεια ..Λίγες ημέρες μετά τις εορταστικές ημέρες -τις οποίες οι προπονητές τις σιχαίνονται σαν τις αμαρτίες τους -ειδικά όταν πριν από αυτές η ομάδα είναι σε φόρμα ο κόουτς είχε προειδοποιήσει ότι τίποτα δεν θα ήταν εύκολο και να που κάτι τέτοιο έγινε..


 Το 2-1 ήρθε δύσκολα,κόντρα σε μία ομάδα που έπαιξε εξαιρετικά το physical game ,που δεν κλείστηκε, έκανε ευκαιρίες (2 κλασικές) ,ενώ  όχι μόνο  δεν φοβήθηκε τον Εθνικό αλλά στάθηκε μπροστά του και δεν έπεσε με την πρώτη...γροθιά..
 Οσοι πίστευαν ότι μετά το 1-0 τελείωσαν όλα ,ειδικά μάλιστα  όταν το γκολ μπαίνει στο 45 ,πλανήθηκαν πλάνην οικτρά.. Οι παίκτες του Φαλήρου έπαιξαν σκληρά εκνεύρισαν και λίγο τους παίκτες μας με κλωτσιές και διαμαρτυρίες ,ισοφάρισαν  και την ώρα που  την ομάδα φάνηκε να διακατέχει ένα λογικό άγχος μέχρι  που η οξυδέρκεια του Λύγκου "μίλησε" όταν εκμεταλλεύτηκε άριστα το  ..σκουπίδι  απο την απόκρουση του   τερματοφύλακα των αντιπάλων μας , ο αμυντικός τον κατεδάφισε με χέρι και πόδι και τελικά η  ψυχραιμία του Σάμιου απο τα 11 βήματα έκανε το 2-1..
  Τέτοια δύσκολα ματς θα έχουμε και  στη συνέχεια αρχής γενομένης απο το ματς με τον Ικαρο που είναι μία απο τις καλύτερες ομάδες  της κατηγορίας η οποία και παίζει καλό ποδόσφαιρο και βέβαια έχει και την δυναμική της καλής άμυνας..Νωρίτερα όμως υπάρχει  ένα ακόμα τέστ με το Πέραμα για το Κύπελλο με το 4-0 να μοιάζει ως εξαιρετική ασπίδα για την πρόκριση αλλά το ζητούμενο είναι  και πάλι η νίκη και η καλή  εμφάνιση. 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment