Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Πρόταση με κοινωνικό μήνυμα για την είσοδο στα γήπεδα του Πειραιά

Οι  στιγμές που περνάει η χώρα μας είναι εξαιρετικά δύσκολες και ο  απλός κόσμος  είναι αλήθεια ότι  μετράει και το τελευταίο ευρώ που έχει στην τσέπη του. Ωστόσο, πάντα,  η αγάπη  για την ομάδα και το πάθος παραμένει άσβεστο  από τον κόσμο και καλό θα είναι και οι αρμόδιοι του ποδοσφαίρου να το καταλάβουν..Βεβαίως η κατανόηση  του γεγονότος ότι  σε διάφορα γήπεδα του Πειραιά και όχι μόνο  το «μπάτε σκύλοι αλέστε» είναι συχνό φαινόμενο  και σε αυτό το πλαίσιο η νέα διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π έχει επιβάλλει πιο σκληρά μέτρα όσον αφορά στην είσοδο  στα γήπεδα ,υπάρχει . Σε αυτό το πλαίσιο , η διοίκηση του Εθνικού Πειραιά με απόλυτη κατανόηση τόσο προς την πλευρά της ΕΠΣΠ όσο και αυτή των φιλάθλων, των παλαιμάχων και όχι μόνο απέστειλε έγγραφο στην  Ενωση κάνοντας μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση.


Αναλυτικά  το έγγραφο που υπογράφεται από τον Πρόεδρο της ομάδας κύριο Αγγελόπουλο και τον Γ.Γ Τάκη Γκότση αναφέρει τα εξής:


Αξιότιμοι κύριοι

Κατανοούμε την επιτακτική ανάγκη και συμφωνούμε με την φετινή προσπάθεια της ΕΠΣΠ για την αύξηση των εσόδων της μέσω του αυστηρότερου έλεγχου  εισόδου θεατών στα γήπεδα .

Ταυτόχρονα  όμως υπάρχουν ιδιαιτερότητες που προς το παρών δεν έχουν ληφθεί υπόψιν. Η οικονομική συγκυρία είναι δύσκολη οπότε σας προτείνουμε αφενός όλοι οι άνεργοι και οι φοιτητές (κάτοχοι αναλόγων ταυτοτήτων)  να εισέρχονται με το ειδικό εισιτήριο του ενός ευρώ και το ίδιο να ισχύει για τους  γονείς των ποδοσφαιριστών καθώς και για τους Παλαίμαχους του αγωνιζομένου εντος έδρας σωματείου.

Αναμένουμε την απάντησή  σας.

Μετά τιμής

ο Πρόεδρος                                                                                                        Ο Γενικός Γραμματέας
                                                                                               


Αλέξιος Αγγελόπουλος                                                                                 Παναγιώτης Γκότσης 


About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment