Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Xατζηαλέξης: "Δεν επαναπαυόμαστε"

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στην ομάδα μετά κι το απόλυτα εμφατικό 4-1 επι του Αμπελακιακού. Σιγά-σιγά η ομάδα βγάζει τον αγωνιστικό εαυτό που θέλει ο προπονητής  και αυτό είναι ένα μεγάλο κέρδος για τη  συνέχεια.


Ο  Χατζηαλέξης ήταν ένας απόλυτα ευτυχισμένος αλλά και συνάμα δικαιώμενος άνθρωπος. Και επειδή  στην ομάδα τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη ο κόουτς είχε θέσει πρίν λίγο καιρό το χρονικό όριο που περίμενε οι παίκτες του να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό.. Τέσσερα σερί καλά ματς με τον κόουτς να περιμένει ακόμα περισσότερα.

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τον χαρακτήρα των παιδιών μέσα στο γήπεδο.  Παίξαμε πάρα πολύ καλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου δεν δώσαμε περιθώριο  στον Αμπελακιακό να αντιδράσει με αποτέλεσμα να «κλειδώσουμε τη νίκη από νωρίς.. Θέλω να πώ όμως ότι ένα ακόμα γεγονός που με άφησε ικανοποιημένο ήταν ότι  όλοι οι παίκτες δείχνουν έτοιμοι να προσφέρουν είτε ξεκινούν 11άδα είτε από τον πάγκο. Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό έχοντας όρεξη όχι μόνο να παίξουν αλλά και παράλληλα να προσφέρουν τα μέγιστα.. Από κει και πέρα όμως πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι… Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε ούτε στιγμή  γιατί τίποτα δεν θα μας χαριστεί και ο δεύτερος γύρος θα είναι ακόμα δυσκολότερος.»

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment