Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Killer απο τον πάγκο

Ποιος μπορεί να αποτελεί την απόλυτα "χρυσή" αλλαγή στο ρόστερ της ομάδας μας; Η απάντηση  έρχεται στο παρακάτω κείμενο.

 To όνομα αυτού ..Παναγιώτης Παυλόπουλος. Ο "Παυλό-γκολ" , που πέρυσι ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας, έχει ξεκινήσει και φέτος "ζεστός" με τρία γκολ στη φετινή σεζόν ωστόσο ο νεαρός σκόρερ φαίνεται πως λειτουργεί καλύτερα όταν μπαίνει αλλαγή κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι με την ΑΕ Σαλαμίνας όπου σκόραρε το δεύτερο και κρίσιμο γκολ με έξυπνη κεφαλιά..
 Ο Παυλόπουλος που στο ξεκίνημα της καριέρας του αγωνιζόταν   σε ρόλο σέντερ μπακ την τελευταία τετραετία το έχει γυρίσει σε σέντερ φορ και πάει αρκετά καλά..Αδύνατο σημείο του βέβαια οι πολλές χαμένες ευκαιρίες ,ωστόσο στις προπονήσεις δουλεύει καθημερινά στα τελειώματα και μπορεί να γίνει ακόμα πιο δυνατός. Φέτος λοιπόν  ο Παυλόπουλος πέτυχε το πρώτο  γκολ  του μπαίνοντας ως αλλαγή .  
 Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο άσος του Εθνικού  έβαλε 7 γκολ  μπαίνοντας ως αλλαγή και μάλιστα πέτυχε σε 30 λεπτά χατ τρικ στο 4-0 επι της Δόξας Βύρωνα ..Δείτε τα γκολ της "χρυσής" αλλαγής του Εθνικού..

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ  4-0  (ΧΑΤ ΤΡΙΚ)
ΕΘΝΙΚΟΣ –ΜΟΣΧΑΤΟ 3-0 (1 ΓΚΟΛ)
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ –ΕΘΝΙΚΟΣ  0-3(1 ΓΚΟΛ)
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (1 ΓΚΟΛ)

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment