Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ελεος......

Υπάρχουν πολλές φορές που  δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις η να γελάσεις με τα τεκταινόμενα που συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και καλά σε μεγάλες κατηγορίες.. Οταν όμως μιλάμε για μικρά παιδιά τα όρια ξεπερνιώνται..


Στο ματς λοιπόν  για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ  ο κύριος Χηράκης ήθελε με τις αποφάσεις του στο δεύτερο μέρος να γίνει ο πρωταγωνιστής στη θέση των νεαρών ποδοσφαιριστών  της ομάδας μας και του Παναεαπολικού. Η ομάδα μας στο 1ο μέρος έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ανοίγοντας το σκορ με "κεραυνό" του Διακάκη. Το ημίχρονο έληξε με 1-1, όπου ήταν και το τελικό σκορ, με πέναλτι από καθαρή ανατροπή μέσα στην περιοχή.
Στην επανάληψη ο εν λόγω διαιτητής επέτρεψε στους αντιπάλους μας να παίζουν υπέρμετρα σκληρά  με αποτέλεσμα ο καλός ρυθμός του αγώνα να χαλάσει ..Το τρομερό σοου του  Χηράκη ολοκληρώθηκε με την απόφαη του να τελειώσει το ματς πέντε λεπτά νωρίτερα ,άγνωστο γιατί..
Η ομάδα μας θέλει να καταδείξει τέτοιες συμπεριφορές από διαιτητές και αντιπάλους προς παραδειγματισμό. Ο προπονητής Μάκης Σαμιώτηςπαρέταξε την ομάδα ως εξής: Ελθίνι, Παλούκης (75' Γκόντε), Μπαλοδήμας, Λεκαράκος, Μποζάς (c), Τόσκα, Κατσάρας, Διακάκης, Φωτιάδης, Σαμαράς, Τσιπάς

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment