Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Τα αποτελέσματα των ακαδημιών

Διαβάστε τα αποτελέσματα των ακαδημιών με τα "κυανόλευκα" ταλέντα να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό ..

                                                    

                                                    ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣΠ 2013-14
                                                   Εθνικός-Αμπελακιακός   5-2

 Συνεχίζει το σερί νικών το παiδικό μας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ, με την 4 νίκη του σε 4 μάτς στις Σιταποθήκες, εναντίον ενός ακόμα μέχρι εκείνη την στιγμή συμπρωτοπόρου. Αυτή την φορά ήταν η ομάδα του Αμπελακιακού που έχοντας 3 νίκες στα 3 πρώτα μάτς ήλπιζε σε κάτι καλό. Βολίδα  του Πίσσα μετά από μπαλιά του Ζούπα, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι πριν καταλήξει στο πλεκτό για το 1-0. Το 2-0 λίγο αργότερο μετά από ασσίστ του Βατίστα και ωραίο τελείωμα από τον Ζούπα. Μείωσε το Αμπελάκι σε 2-1 σε μια αντεπίθεση. Άμεση απάντηση της ομάδας μας με κεφαλιά του Βατίστα σε ωραία σέντρα του Χαιρέτα. Το 4-1 πριν την λήξη του ημιχρόνου όταν ο Βατίστας εκτέλεσε κόρνερ και ο  Ηλιόπουλος με σούτ μέσα από την περιοχή σκόραρε.
Αρκετές αλλαγές στο ημίχρονο για την ομάδα μας και το 5-1 με φάουλ του Κοτζαμάνη πριν μειώσει στο τελικό 5-2 η φιλοξενούμενη.
Εθνικός: Ντόσκορης, Χαιρέτας, Γεωργίου, Δαφνάκης, Ηλιόπουλος, Σιγαλάκος, Πίσσας, Βρεττάκος, Ζούπα, Βατίστας, Καραφυλάκης – Παλούκης, Κοτζαμάνης, Ροδίτης, Μάχας, Παπαγεωργίου, Κανελλόπουλος, Παράσχης
Προπονητής: Θωμάς Μακρής
ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ
 ΕΘΝΙΚΟΣ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ 1-2
 Η ομάδα παρατάχτηκε με πολλές απουσίες αφού εκτός των τραυματιών και άλλων απόντων είχαμε και καθυστερημένη άφιξη (μετά την έναρξη του αγώνα) μερικών που έχασαν τον δρόμο για το γήπεδο στα βουνά της Πετρούπολης!!
Παρόλα αυτά ξεκινήσαμε με γκόλ από τα αποδυτήρια όταν σε κάθετη μπαλιά τρύπα του Ντερ Κρικοριάν ο Ζούπα πλάσαρε ωραία. Στην συνέχεια όμως και μέχρι το τέλος του αγώνα το παιχνίδι έγινε πολύ δυνατό και κακό με την μπάλα στον αέρα την περισσότερη ώρα. Σε αυτό το είδος παιχνιδιού ο Φωστήρας φάνηκε πιο ικανός και με κεφαλιά ισοφάρισε, ενώ πριν λήξη το α’ μέρος με εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-1. Στο β μέρος η ομάδα δεν κατάφερε να αλλάξει το στυλ του αγώνα και φυσιολογικά έμεινε το 2-1.
Εθνικός: Ντόσκορης, Κανελλόπουλος, Φραγκάκης, Ηλιόπουλος, Σιγαλάκος, Παπαγεωργίου, Νταλακογιώργος, Ντερ Κρικοριάν, Ζούπα, Κοτζαμάνης, Καραφυλάκης –Πίσσας, Δημητρόπουλος, Μάχας.
Προπονητής: Θωμάς Μακρής
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ (2η αγωνιστική)
ΕΘΝΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ 2-2
 Πολύ ωραίο παιχνίδι με εναλλαγές στο σκόρ και δίκαιη ισοπαλία για 2 πολύ καλές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε νωρίς με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή μας. Η ομάδα μας πίεσε πολύ και πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Σιγάλας έκλεψε την μπάλα την έστρωσε στον Αγραβαρά που με μια βολίδα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι πριν σκάσει μέσα από την γραμμή. Καλύτερη οι προπαίδες μας στο β’ μέρος έπεσαν σε ένα πολύ καλό αντίπαλο τερματοφύλακα. Σε σέντρα μετά από εκτέλεση φάουλ, οι παίκτες του ΠΑΟΚ με κεφαλιά έκαναν το 2-1, για να ισοφαρίσει ο Καγιάσης με εξαιρετικό αριστερό σούτ. Λίγο αργότερα ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ με μεγάλη απόκρουση σταμάτησε το 3-2 σε βολίδα του Ντόσκορη στο Γάμα της εστίας του.
 Εθνικός: Λουκάκης, Τσιτσίρης, Στάφα, Έξαρχος, Κονόμι, Αγραβαράς, Ντόσκορης, Καγιάσης, Παναγιωτόπουλος, Σιγάλας, Βατίστας
Προπονητής: Μιχάλης Σακέλλης
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΙΓΑΛΕΩ 6-3
Νίκη για την ομάδα του Μιχάλη Σακέλλη μετά από κατά διαστήματα καλή εμφάνιση.
Με 2 γκόλ του Κουνέλη και από 2 των Σιγάλα και Βρεττάκου νίκησε με 6-3 την ομάδα της ΑΕ Αιγάλεω
Εθνικός: Παναγιωτόπουλος, Μαυρίδης, Βρεττάκος, Λαζαρίδης Ι, Βατίστας, Κουνέλης, Αυλωνίτης, Σιγάλας, Λουκάκης, Τσιτσίρης, Λαζαρίδης ΙΙ, Πυροβολικός.
Προπονητής: Μιχάλης Σακέλλης

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment