Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ενωμένοι ..

Με απόλυτη επιτυχία και σε κλίμα σύμπνοιας πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση των παλαιμάχων του Εθνικού οι οποίοι την ερχόμενη Δευτέρα θα προβούν σε αρχαιρεσίες προκειμένου να αναδειχτεί το νέο ΔΣ των ανθρώπων που έγραψαν με "Χρυσά" γράμματα την ιστορία του συλλόγου.


Το παρών έδωσε ο Πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος Αλέξης Αγγελόπουλος  που στη σύντομη ομιλία του κατέστησε σαφές ότι  η παρουσία των παλαιμάχων είναι σημαντική για την πορεία της ομάδας ,ενώ έκανε και μία μίνι αναδρομή στα πεπραγμένα της διοίκησης του λύνοντας τις όποιες απορίες υπήρχαν.
 Ο Β Αντιπρόεδρος Δημήτρης Κολοβός τόνισε ότι το εγχείρημα της επανέναρξης του τμήματος των παλαιμάχων αποτελεί ένα στοίχημα ζωής για τη διοίκηση του συλλόγου και μετά το πέρας των αρχαιρεσιών θα υπάρξουν και οι ανακοινώσεις για τις κινήσεις του συλλόγου των παλαιμάχων.

Ο

Το παρών έδωσαν οι : Κατσικογιάννης Παναγιώτης, ,Αρμόδωρος,Στριμπέλης,Τόλης Δημόπουλος,Σιώκος,Κοτίδης,Μουτάφης,Μπατσινίλας,Χ.Σταματάκης, Κολοβός Αλέξ, κΡασιδάκης,Κρητικός,Δ.Σταματάκης,Μουκέας,Γρηγοριάδης,Ζερρβουδάκης,Φυλακούρης,Σιγάλας,Βατίστας Θ. , Βατίστας Βαγγ.,Νικολόπουλος, Μερτίκας, ο ιστορικός μας φυσιοθεραπευτής Κώστογλου και  ο μεγάλος μας Εθνικάρας Γιάννης Μαντζουράνης....
 Παράλληλα όπως αποκάλυψε ο κ. Κολοβός , οι Μιχάλης Γρηγορίου, Γεωργάρας,Μωυσιάδης,Τούντας,Σπύρος(Φούκος)Δημόπουλος,Καμπόλης,Κομιώτης,Ντρέλιας,Τσιπλάκης,Δημητρόπουλος,Ιωακειμίδης,Κωτσής,Αντωνάτος,Καψής,Ποπιέλα,Γελαδάρης, Μπουγάς, Τσούξτος και Λυρής  στηρίζουν το εγχείρημα και θα δώσουν το παρών στις εκδηλώσεις των παλαιμάχων.

Νέο ξεκίνημα λοιπόν για τους παλαίμαχους του Εθνικού με την ερχόμενη Δευτέρα στις 8 το βράδυ να πραγματοποιούνται οι αρχαιρεσίες για το νέο ΔΣ των παλαιμάχων και βεβαίως οι φίλοι της ομάδας μπορούν να βρεθούν στον Ερασιτέχνη και δούν απο κοντά αυτούς που έγραψαν την ιστορία της αγαπημένης μας ομάδας.  

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment