Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Oλοι μαζί για ένα σκοπό...

H μέρα για το πρώτο μπαράζ πλησιάζει. Στο "καυτό" απο όλες τις απόψεις γήπεδο των Καμινίων , ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης και τα παιδιά του έχουν το πρώτο ραντεβού απο τα πέντε που θα απομένουν προκειμένου να καταφέρουν να πετύχουν την άνοδο.

  Η αδρεναλίνη στα αποδυτήρια ανεβαίνει ,η μίνι προετοιμασία ολοκληρώνεται και  πλέον όλη  η δουλειά θα φανεί μέσα στο γήπεδο..Εκεί όπου αποδεικνύεται πάντα ότι ο καλύτερος δικαιώνεται και βέβαια πανηγυρίζει.
..Αυτό που χαρακτήρισε μέχρι τώρα την πορεία της  ομάδας απο το ξεκίνημα μέχρί και σήμερα ήταν  η σεμνότητα που σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά επέφερε καρπούς. Πείτε μας γραφικούς,αλλά πραγματικά ποιά ομάδα  στον Πλανήτη έχει ξεκινήσει 15 ημέρες πρίν την έναρξη της προετοιμασίας όχι απο το μηδέν ,αλλά απο το...μείον και καταφέρνει να φτάσει ψηλά, τελειώνοντας αήττητη το Πρωτάθλημα ενώ έφτασε και στον τελικό στον οποίο έπαιξε καλύτερα με 10 παρά με 11.
   Ο κόσμος αργά αλλά σταθερά άρχισε να γίνεται  αρωγός σε αυτή την προσπάθεια ,με αποκορύφωμα τη λαοθάλασσα του τελικού στο Καραισκάκη..3.000 και πλέον  φίλοι της ομάδας έδειξαν ότι είναι κοντά στην ομάδα και αυτό αναμένεται να γίνει και στα μπαράζ.
 ΟΛΟΙ λοιπόν πρέπει να είναι εκεί στα παιχνίδια που σημαίνουν πολλά για την ιστορία του συλλόγου...

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment