Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Tσάμπα ήττα

Δύο λάθη στην άμυνα ήταν  αρκετά προκειμένου να τα εκμεταλλευτεί η Δόξα Βύρωνα και να επικρατήσει του Εθνικού με 2-0  κάνοντας το δύο στα δύο...Πολύ καλή η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο όπου και απώλεσε μεγάλη ευκαιρία με τον Ηλιόπουλο..

H 11άδα του Εθνικού που έγινε δεκτή με αποδοκιμασίες κατά την είσοδο της στο γήπεδο,ενώ είχαμε και κάποια μικροεπεισόδια είναι η εξής: Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ανδριόλας, ενώ από δεξιά προς αριστερά, θα είναι  οι Τσαραούσης, Μπενάς, Κάνδιας,Γαλάνης.  Αμυντικά χαφ οι Χαλιμούρδας, Ηλιόπουλος και μπροστά ο Σάμιος.  Δεξιά ο Γκορόγιας, αριστερά ο Σταφσουλάι και μπροστά ο Λύγκος.
Απο την άλλη πλευρά η Δόξα ξεκίνησε με Μπόκο,Κρυμάδι,Κατσούλα, Ππαπαδόπουλο,Ζιζήλια, Γκουντελίτσα, Υφαντή,Ζαφειράκη,Λουσαράκη ,Φώσκολο και Ταμπουράκη..

Το πρώτο πεντάλεπτο βρίσκει την Δόξα να έχει μία φλύαρη υπεροχή... Οσο περνάει ή ώρα ο Εθνικός έχει ισορροπήσει το ματς με τον Μπενά σε ρόλο δεξιού μπακ ,Τσαραούση αριστερά ,ενώ το αμυ΄ντικο δίδυμο αποτελούν οι Κάνδιας, Γαλάνης...  Ο Χατζηαλέξης έχει δώσει χώρο λίγο πάνω απο τη σέντρα στην Δόξα και  περιμένει το λάθος για να βγεί με γρήγορες αντεπιθέσεις. Η Δόξα προσπαθεί είτε με κάθετες μπαλιές είτε απο τα άκρα να "σπάσει" την αντίπαλη άμυνα. Σε μία τέτοια προσπάθεια, ο  Ταμπουράκης απο πάσα του  Γκουντελίτσα αλλά ο Ανδριόλας έδιωξε... Στο 32,  το σούτ του Χαλιμούρδα έφυγε άουτ..
.40 ο λεπτό και μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό. Ο Λύγκος κερδίζει μάχες επι μαχών μπαίνει απο δεξιά και την κατάλληλη στιγμή  βγάζει για τον Ηλιόπουλο αλλά το σουτ που κάνει ο μέσος της ομάδας μας φεύγει άουτ....
To ματς δεν έχει αλλάξει ως προς  το καλύτερο ,με τον Εθνικό να μην  ρισκάρει και να περιμένει ,ενώ και πάλι στο 53 , ο Ηλιόπουλος έπιασε ένα φοβερό σούτ που έφυγε άουτ...Στο 53 όλα αυτά ,ενώ ένα λεπτό μετά ο Κασιανός πήρε τη θέση του Ζαφειράκη. 
Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ,η Δόξα ανοίγει το σκορ με αυτογκολ του Γκορόγια ύστερα απο δύο κεφαλιές επιθετικών του Βύρωνα  απο φάουλ που ήρθε απο δεξιά ....1-0 .
 Ο Εθνικός έχει έλεγχο του αγώνα κρατάει τη μπάλα στο κέντρο αλλά η μπάλα δεν περνάει σωστά στους επιθετικούς.  Στο 64, ο Αθανασόπουλος πήρε τη θέση του Ηλιόπουλου.
 Δεύτερο γκολ για τη Δόξα Βύρωνα με κεφαλιά του Λουσαράκη μέσα απο την περιοχή ύστερα απο φάουλ απο τα δεξιά..Στο 73, ο Παυλόπουλος πήρε τη θέση του Τσαραούση..
Σούπερ ευκαιρία για τον Εθνικό στο 83, αλλά μέσα απο την περιοχή και δεξιά το σουτ που γίνεται φέυγει άουτ απο τον Σταφσουλάι. Ενα λεπτό μετά ο Σαλίμπασα πήρε τη θέση του Κάνδια.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment