Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Χάθηκε μία μάχη όχι ο πόλεμος

Τέτοια ματς σαν αυτό με τη Δόξα Βύρωνα σε αναγκάσουν να κοιτάς στον καθρέφτη και να λές "γιατί ρε γαμώτο πρέπει να συμβεί αυτό σε μένα;"  Δεύτερο ματς στα πλει οφ , ήττα με 2-0 απο τον πιο δύσκολο κατά πολλούς αντίπαλο, ωστόσο χάθηκε μία μάχη όχι ο πόλεμος..

  Η Δόξα πήρε την ...Δόξα της νίκης γιατί ήταν πολύ τυχερή και συνάμα άτυχοι εμείς.. Στη φάση του πρώτου γκολ η μπάλα έρχεται στον Γκορόγια που είχε τόσο κακή θέση  έτσι όπως ήταν στη φάση και σαστίζοντας έκανε το αυτογκόλ και στην δεύτερη η μπάλα απο την κεφαλιά του επιθετικού παίρνει τέτοια τροχιά που ακόμα και ο Ανδριόλας δεν μπορεί να την πιάσει .
  Τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά αν ο Ηλιόπουλος είχε σκοράρει πρίν το ημίχρονο γιατί αν είχε μεπι το 0-1  η  ψυχολογία θα ήταν σαφώς υπέρ του Εθνικού...
  Με τα αν και τα άν όμως δεν γίνεται δουλειά...Η ιστορία γράφεται μέσα στο γήπεδο  και εκεί ο Εθνικός έχει δείξει χαρακτήρα..Και βέβαια τα πάντα είναι στα πόδια των παικτών μας..Η εμπειρία και η ποιότητα υπάρχει και είναι αναμφισβήτητη, ή ήττακαι μάλιστα όπως ήρθε στο Βύρωνα "πονάει" αλλά και παράλληλα επιβάλλεται να χαλυβδώσει άπαντες. 
  Το ματς με τον Χαραυγιακό δεν είναι αυτό που λέμε "εξάποντο" ,αλλά 12 ποντο..Η νίκη είναι αυτοσκοπός και απο .....χτές ξεκινάει η προετοιμασία για αυτό το ματς.  Το γήπεδο των Καμινίων πρέπει να είναι γεμάτο γιατί με 4 στα4 όλα γίνονται..Ακόμα και η Δόξα να κερδίσει όλα τα ματς, υπάρχει η αναμέτρηση με μας μέσα στα Καμίνια..Και αν η μπάλα "καίει"  η ποιότητα θα μιλήσει αλλά και το ποιός θα αντέξει στην πίεση. Για παράδειγμα οι Βυρωνιώτες έβγαλαν κούραση μετά το 65 και το να παίζεις Τετάρτη -Κυριακή σε τέτοιο επίπεδο δεν είναι και το πιο εύκολο...Χάθηκε μία μάχη και όχι ο πόλεμος. Η ..."Εθνική" συσπείρωση επιβάλλεται ακόμα πιο πολύ ...

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment