Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Το έπος των Junior

Μια ακόμα νίκη (την 3η σε 3 αγώνες φέτος εναντίον του Ολυμπιακού) πέτυχαν τα Junior μετά από ένα ματς με πολλές συγκινήσεις και  μια άκρως εντυπωσιακή ανατροπή.

Το ματς άρχισε άσχημα για την ομάδα μας που εκτός από πολλές απουσίες ξεκίνησε με ένα πέναλτι σε βάρος της (που φαντάστηκε μόνο ο διαιτητής) και βρέθηκε πίσω με 1-0 από τα πρώτα λεπτά. Προσπάθησε να συνέλθει, δέχτηκε 2ο γκολ, μείωσε σε 2-1, αλλά δέχτηκε άλλα 2 τέρματα για να κλείσει το ημίχρονο με 4-1 υπέρ των ερυθρόλευκων.
Η επική αντεπίθεση άρχισε στο 2ο ημίχρονο, όταν οι μικροί (τα κατά τον Εθνικάρα «σπουργίτια»), πίστεψαν στις ικανότητες τους, δεν τα παράτησαν και μπήκαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν το σερί των νικών τους επι των αντιπάλων. Παίζοντας με μυαλό και ψυχή πέτυχαν την ολική ανατροπή με 4 γκολ του σέντερ φορ Σιγάλα. Σημαντικό μερίδιο στην νίκη είχαν, οι αλλαγές σε πρόσωπα και σύστημα του κόουτς Γρηγοριάδη που διόρθωσε τα λάθη του α μέρους και η υποστήριξη της κερκίδας που με την συμμετοχή των pro-junior δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα.
Εθνικός : Βίτσας, Τούντας, Παπαδάκης, Αγρανιώτης, Αυλωνίτης, Βατίστας, Κουνέλης, Σιγάλας, Ζαχαρόπουλος
Προπονητής: Αντώνης Γρηγοριάδης

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment