Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Πίστη -σεβασμός και αξιοπρέπεια

Μία αγωνιστική πριν από το τέλος  των πλει οφ ανόδου και με τα πράγματα να χουν ξεκαθαρίσει όσον αφορά την άνοδο στη νέα Γ κατηγορία πολλά ακούγονται και ακόμα περισσότερα γράφονται ...


 Η απογοήτευση  είναι μεγάλη από την εξέλιξη των πραγμάτων γιατί είτε μας αρέσει είτε όχι τα μάτια  μας τα βγάλαμε μόνοι  μας ..Και όχι μία αλλά δύο φορές.  Ειδικά στο παιχνίδι με τον Χαραυγιακό ,άπαντες συνελήφθησαν κοιμώμενοι.. Και η ομάδα της Ηλιούπολης -χωρίς να το καταλάβει κανείς -μετατράπηκε αυτόματα σε σούπερ -ντούπερ σύλλογο  που έκανε σε πολύ λίγα λεπτά ότι γούσταρε μέσα στο γήπεδο φεύγοντας με το 1-3 .  Όσο για τα δύο ματς με την Πρωταθλήτρια ,Δόξα, ας μην το κουράζουμε, φάνηκε ποιός ήταν καλύτερος..
 Οπως είπαμε εκ του αποτελέσματος καθείς μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και να κρίνει καταστάσεις..Αλλωστε οι απόψεις είναι ξέρετε σαν τι..Ο καθένας έχει από μία ..Ελέω όμως Δημοκρατίας η άποψη ,μας αρέσει, δεν μας αρέσει, πρέπει να  ακούγεται..
 Αυτό που θα πρέπει  να ξεκαθαριστεί ευθύς εξαρχής είναι ένα πράγμα.. Οτι ξέχωρα από τον κόσμο ,κανείς δεν ήθελε την άνοδο περισσότερο από τον Αγγελόπουλο ,τον Χατζηαλέξη και τους παίκτες .. Όποιος βρέθηκε κοντά  από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε αυτό το εγχείρημα μπορεί να καταλάβει τι τράβηξαν άπαντες για να χτιστεί  αυτό το οικοδόμημα. Και όλοι είδαμε που κατάφερε να φτάσει και τι πέτυχε. Χτισμένο σε βάσεις οικογενειακές και κυρίως χωρίς προβλήματα του παρελθόντος να ταλανίζουν τον σύλλογο..
  Οτι κάποια λάθη μπορεί να έγιναν  είναι απόλυτα δεκτό ,αλλά θα πρέπει  και να είναι κατανοητό..Γιατί όποιος δουλεύει κάνει λάθη και μέσα από αυτά μαθαίνει  και γίνεται καλύτερος..Το να προσπαθούμε μετά από άσχημα αποτελέσματα να βγάλουμε εξιλαστήρια θύματα  είναι το πιο εύκολο και δυστυχώς στη χώρα μας συμβαίνει κατά κόρων..
  Η αυτοκριτική θα γίνει απο όλους όταν πρέπει και όπως πρέπει,μέχρι τότε όμως υπάρχει ακόμα μία αποστολή αυτοκτονίας... Και αυτή είναι στην Ηλιούπολη.. Η δεύτερη θέση πρέπει να κατακτηθεί  και αυτό που βγαίνει μέσα από τις προπονήσεις και τα....πάντα όλα είναι ότι οι παίκτες και το τεχνικό τίμ θα σκιστούν  για να την κατακτήσουν για τους τρεις λόγους που αναφέρθηκαν σε παλιό άρθρο(Πρόεδρος ,κόσμος ,εαυτός)... With any cost που λένε και στο χωριό μου . Και όπως είπε κάποια στιγμή και ο Αλέξης Αγγελόπουλος σε ένα πηγαδάκι με φίλους της ομάδας- μετά το ματς με τη Δόξα- η αξιοπρέπεια είναι πολύ μεγάλο και σημαντικό πράγμα  και ακόμα και στο τέλος του ταξιδιού αυτού όλοι στην ομάδα θέλουν να την κρατήσουν ψηλά.. Ξέροντας βέβαια ότι και ο κόσμος είναι μαζί τους και τους στηρίζει...Με αγάπη -σεβασμό  και πίστη ......

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment