Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Κάτι παραπάνω απο ένα ματς αυτό με το Μοσχάτο

O δεύτερος γύρος των Πλέι οφ ξεκινάει την Τετάρτη και ο Εθνικός φιλοξενείται στο Μοσχάτο.. Η  νίκη δεν είναι απλά Must αλλά κάτι παραπάνω..

 Οι δύο "κολλητές" ήττες  απο Δόξα και Χαραυγιακό, αλλά κυρίως ο τρόπος ο  οποίος ήρθε- ειδικά στο δεύτερο ματς- έχουν  επιφέρει όπως είναι απόλυτα φυσικό ένα τεράστιο προβληματισμό στο ποδοσφαιρικό τμήμα και μία παγωμάρα στον κόσμο.
  Ωστόσο, απο τη στιγμή που τίποτα δεν έχει τελειώσει και υπάρχουν αλλά τρία ματς κανείς  δεν επιτρέπεται να τα παρατήσει. Πρώτα απο όλα δεν το επιτρέπει η ιστορία του συλλόγου και όσα αυτή πρεσβεύει. Δεύτερον όταν ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο με δίψα για την  επιτυχία  και δέχεται τέτοια πίκρα πρέπει να αποζημιωθεί ..
 Τρίτον, με τέτοια διοίκηση όπως αυτή του Αγγελόπουλου, συνεπή στις υποχρεώσεις της μέχρι  και του τελευταίου Ευρώ  που δεν την έχουν ούτε ομάδες της Σούπερλίγκα περιμένεις απο όλους να μπούν μέσα στο γήπεδο και να καταθέσουν την ψυχή  τους μέχρι θανάτου ,που έλεγε κάποτε και ο Αγγελος Αναστασιάδης.
  Πλέον, δεν υπάρχει γυρισμός..Οι προβληματισμοί ,η απογοήτευση πρέπει να εξαφανιστούν και να έρθει το διπλό στο Μοσχάτο ..
 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment