Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Δύσκολα μεν αλλά ......

Το παιχνίδι με τον  Χαραυγιακό  oλοκλήρωσε  τον πρώτο γύρο των πλει οφ ανόδου   που στα τελευταία δύο ματς αποδείχτηκε καταστροφικός όσον αφορά στις κόντρες με τις ομάδες της Αθήνας. Οσο και αν φαίνεται παράξενο ή ήττα με τη Δόξα Βύρωνα  και ο τρόπος που ήρθε φάνηκε να επηρεάζει την ομάδα.


 Ενώ η ομάδα μπήκε δυνατά σε ένα γήπεδο γεμάτο, ο Χαραυγιακός βρέθηκε στο πρώτο  ημίχρονο με τέσσερις επιθέσεις να βάλει τρία γκολ. Βρήκε χώρους πάρα πολλούς για να κάνει το παιχνίδι του και το 0-3 στο πρώτο μέρος ήρθε πραγματικά χωρίς να το καταλάβει κανείς...Αυτό που λέμε τσάκ -μπαμ..
 Το να πεί κανείς ότι υποτιμήθηκε ο Χαραυγιακός ίσως και να μην είναι  τόσο λάθος..Αλλά από την άλλη μην ξεχνάμε ότι μπαίνεις μέσα σε ένα ματς στην έδρα σου για να κερδίσεις και όχι να περιμένεις και ότι βγεί. Οι συγκυρίες και τα λάθη  που έγιναν έφεραν αυτό το αποτέλεσμα που σίγουρα επιφέρει μία απογοήτευση σε όλους. Η κριτική καλόπιστη γαρ πρέπει να γίνει ,αλλά απο τη  στιγμή που μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα, το να ψάχνουμε να βρούμε ηθικούς αυτουργούς στην αποτυχία και να στοχοποιούνται διάφοροι παίκτες είναι λάθος..
 Με τρία ακόμα ματς να απομένουν και έχοντας μόλις 3 βαθμούς την ώρα  που η Δόξα έχει τρία στα τρία και 9 βαθμούς και ο Χαραυγιακός 4 , πλέον οι παίκτες του Χατζηαλέξη και ο προπονητής και όλοι επιβάλλεται να επιχειρήσουν τη δική τους αποστολή αυτοκτονίας και μέσα στο Μοσχάτο και στο εντός έδρας ματς  με τη Δόξα και τέλος με τον Χαραυγιακό πρέπει να μαζευτούν τα κομμάτια τους,να τα πούν μέσα στα αποδυτήρια και να δώσουν τον  δικό τους όρκο τιμής. Το οφείλουν στον Πρόεδρο ,στους εαυτούς τους και στον κόσμο που μετά το 1-3 με τον Χαραυγιακό ξενέρωσε και με το δίκιο του
 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment