Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ti "κερδίζουμε" απο τα επόμενα τέσσερα ματς

Τα επόμενα  τέσσερα ματς που απομένουν  μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος, είναι εξαιρετικά σημαντικά για τον Εθνικό και για τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη. Ο  "Κατάσκοπος του Ελληνικού" εξηγεί το γιατί..


 Εύκολα ή δύσκολα ,αργά ή γρήγορα, ο Εθνικός θα το πάρει το τριποντάκι και θα πανηγυρίσει και τυπικά το Πρωτάθλημα του Β΄ομίλου της Α ΕΠΣΠ. Και ΟΚ σίγουρα θα πανηγυριστεί ο τίτλος ,αλλά μην φανταστείτε τίποτα τρελά πράγματα. Απλά αυτό θα είναι μία επιβράβευση των κόπως της χρονιάς που έχει όμως και πλει άουτ..
 Για την έτσι γουστάρω απόφαση  της ΕΠΟ ,του Τζανόπουλου και των άλλων Φωστήρων τα έγραψαν άλλοι  ενώ και άλλες ομοσπονδίες έκραξαν αυτο το τερατούργημα που θέλει  να βγάλει στον αφρό ομάδες που σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν και να αφήσει εκτός ιστορικούς συλλόγους που αποδεδειγμένα θέλουν να προσφέρουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ βέβαια φαίνεται πως δεν έμαθε απο τα περσινά χάλια  του Πεύκη -Περαμαικός. Ισως κάποιους να τους βολεύει να γίνουν επεισόδια ..Ισως λέμε..
 Πάμε σε αθλητικά  πράγματα.. Η κούπα της ΕΠΣΠ εγώ λέω ότι μπορεί και να αποπροσανατόλιζε..Και εξηγούμαι..Πείτε ότι ο Εθνικός κατακτούσε το Κύπελλο.. Πανηγυράκι ,όλα καλά και πάμε στο επόμενο  μάτς η τα μπαράζ άνετοι και ωραίοι και να το σκαμπίλι... Με δικαιώνει άλλωστε ή ήττα του Μοσχάτου απο το Σαρωνικό..Οσο καλή ομάδα και να είσαι θέλει χρόνο να διαχειριστείς αγωνιζόμενος στα ερασιτεχνικά μία κούπα.
 Τα δικά μας παιδιά έχουν εμπειρίες  απο μεγαλύτερη κατηγορία ,πολλοί απο αυτούς και όταν πρέπει έχουν τα άντερα ή τα ...καρύδια που είπε ο Φάμπρι,για να σηκώσουν την ομάδα στις πλάτες τους. Υπάρχουν όμως και πολλά εργαλεία που ο προπονητής μας  θα τα βάλει στο παιχνίδι και μέσα απο τα επόμενα ματς και τις προπονήσεις ως άλλος Μάικ Λαμάρ θα βγάλει λαγούς απο το καπέλο. Γιατί όλοι μαζί και  ο καθένας ξεχωριστά έχουν τεράστια ποιότητα και είτε είναι βασικοί ,είτε αναπληρωματικοί μπορούν να  κάνουν τη διαφορά..
Στα επόμενα ματς και στις προπονήσεις, ο Χατζηαλέξης να είστε σίγουροι ότι ετοιμάζει εκπλήξεις και είναι βέβαιο ότι και εκείνος όπως το λεει πήρε το μάθημα όπως και οι παίκτες. Αλλωστε το να έχεις πολλούς παίκτες και ποιοτικούς στην φαρέτρα σου είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος και ο προπονητής δεν έχει αγάπη στα Ντεπόν...See u.....
 .

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment