Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Διπλό μες τον Κορυδαλλό!!!!!

Σε ένα ντέρμπυ με πολλές συγκινήσεις, μετά από πολύ καλή εμφάνιση οι προπαίδες του Εθνικού κέρδισαν μέσα στον Κορυδαλλό με 3-2 την Προοδευτική.

Πολύ καλλίτερος ο Εθνικός, με σωστό στήσιμο στο γήπεδο, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο με καλή κυκλοφορία, αυτοπεποίθηση και γρήγορη σκέψη. Προηγήθηκε στο 1ο μέρος όταν ο Παλούκης με εξαιρετική μπαλιά, έβγαλε μόνο του τον Αλιάσι που είχε κινηθεί έξυπνα στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε ωραία τον τερματοφύλακα.
Το 2-0 στα μέσα του β μέρους, όταν ο Αλιάσι έφυγε πάλι μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα, το πλασέ του όμως, έδιωξε με τα πόδια ο τελευταίος για να κερδίσει την μπάλα ο Παλούκης, να ντριπλάρει τον σέντερ μπάκ και να πετύχει ένα πολύ ωραίο γκολ.  Μετά όμως ο διαιτητής φαίνεται ότι θυμήθηκε τον αλήστου μνήμης διαιτητή Καριοφύλλη και τα όργια που είχε κάνει στο ίδιο γήπεδο, στον αγώνα της πρώτης ομάδας στο Ερμής – Εθνικός και θέλησε να του μοιάσει. Με συνεχή φάουλ σε βάρος μας, προσπάθησε να ξαναβάλει την Προοδευτική στον αγώνα. Και τα κατάφερε όταν στις καθυστερήσεις με 2 πανομοιότυπα γκολ έφερε το ματς στο 2-2 (από κτυπήματα φάουλ και κεφαλιές των πανύψηλων παιδιών της προοδευτικής, ίδια και στο ίδιο τέρμα με το γκολ του Ερμή στο μεταξύ μας ματς). Παρά την απογοήτευση, οι παίκτες μας αντέδρασαν θετικά και εκμεταλλεύτηκαν άριστα τα εναπομείναντα δευτερόλεπτα. Η σκαφτή μπαλιά του Βατίστα έβγαλε μόνο του τον Αλιάσι που πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και με κεφαλιά έκανε το 2-3 και τους παίκτες ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν (φωτό)

Εθνικός : Ντόσκορης, Αγραβαράς, Τσιτσίρης, Παπαδημητριάδης, Στουραϊτης, ΒρεττάκοςΙ, Γεωργίου, Βατίστας, Παλούκης, Αλιάσι, Δημητρόπουλος, Δαφνάκης, Βρεττάκος ΙΙ, Σκορδίλης.
Προπονητής: Δημήτρης Καλογερόγιαννης.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment