Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Τέσσερα και λίγα ήταν...

Nτέρμπι; Ποιό ντέρμπι; O Εθνικός με μία μεγαλοπρεπέστατη εμφάνιση διέλυσε με 4-0 τον Ερμή Κορυδαλλού που φάνηκε πολύ λίγος για να κοντράρει την πυραυλοκίνητη ομάδα του Χατζηαλέξη..


H κατάσταση στη βαθμολογία διαμορφώθηκε έτσι μετά την ηττα του Ερμή απο την Δόξα Πειραιά και το 0-6 της ομάδας μας κόντρα στον Πανιώνιο..Φουλ αποστολή για τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη.Δείτε πατώντας εδώ το επεισοδιακό 1-1 του πρώτου αγώνα..

Οσον αφορά στην ενδεκάδα, κάτω απο τα δοκάρια  Ανδριόλας, απο δεξιά πρός αριστερά  Γκορόγιας,Μπένα,Kάνδιας,Γαλάνης ,δύο αμυντικά χαφ οι Χαλιμούρδας και Γιουβανέλλης,δεξί χαφ , ο Σταφσουλάι,και αριστερά ο Λύγκος με τον Σάμιο πίσω απο τον Παυλόπουλο. Απο την άλλη πλευρά , ο Ερμής ξεκινάει με Φωτόπουλο,Γκουμαλάριο,Φέκο,Πουλιά,Γρηγοριάδης,Κυριακίδη,Ατματζίδη,Γιαννακόπουλο,Τσατσαρωνάκη,
Παπανδρέου και Παυλάκη..
Πρώτη φάση για τον Εθνικό στο 2ο λεπτό με τον Γιουβανέλλη να πιάνει κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι ,από κόρνερ του Σάμιου και η μπάλα πέρασε άουτ.
Ο Ερμής δίνει χώρο στον Εθνικό θέλοντας να εκμεταλλευτεί τυχόν ανοικτούς χώρους.Οσο περνάει η ώρα, οι Πειραιώτες προσπαθούν να κρατήσουν  μπάλα και να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.Πάντως απο κόρνερ στο 18 του Γαλάνη, ο Κάνδιας έπιασε κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ,ενώ ένα λεπτό μετά ο Σταφσουλάι έβγαλε για τον Λύγκο που έκανε κακό τελείωμα.
27 και ...1-0 με τον Χαλιμούρδα που έπιασε σούτ μέσα απο την περιοχή και νίκησε τον αντίπαλο κίπερ.Ενα λεπτό μετά και πάλι ο "Χάλι" έκανε σούτ λίγο έξω απο την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.. Στην αμέσως επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι βγήκαν απο το καβούκι τους και σε μία σέντρα που έγνε απο αριστερά , ο Φέκος έκανε σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε πάνω στον  Κάνδια..Στο 38,ο  Γαλάνης πήγε να σκοράρει το γκολ της χρονιάς .Εβγαλε σέντρα απο αριστερά  η μπάλα πήρε μία παράξενη τροχιά και χτύπησε στο δοκάρι ,όπως και ο Φωτόπουλος που χρειάστηκε κανα δίλεπτο για να συνέλθει απο την πρόσκρουση του με το δοκάρι..Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους , ο Λύγκος έκλεψε την μπάλα ως άλλος Αρσέν Λουπέν εκμεταλλευόμενος το λάθος του Γιαννακόπουλου ,και έβγαλε σέντρα σουτ στο κενό τέρμα και ο  Παυλόπουλος έκανε το 2-0...

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Α ΜΕΡΟΥΣ
 Ο Εθνικός απο το 10ο λεπτό και μετά και αφού ο Χατζηαλέξης είδε τα αμυντικά κενά στην άμυνα του Ερμή  άλλαξε  τις πλευρές με Λύγκο και  Σταφσουλάι με τον πρώτο να τραβάει πολλούς παίκτες πάνω του και να υπάρχουν κενά. Οι παίκτες του Ερμή διαμαρτύρονται για φάουλ στο δεύτερο γκολ που δεν έγινε ποτέ...

To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ στο 51..Απο κόρνερ που εκτελέστηκε απο τα αριστερά και ο Χαλιμούρδας ωραίος και άνετος έκανε με κεφαλιά το 3-0...Στο 53ο λεπτό είχαμε την καλύτερη ευκαιρία για τον Ερμή με τον Τσατσαρωνάκη να νικιέται στο τετ α τετ απο τον Ανδριόλα που με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ..
Δύο λεπτά αργότερα, απο φάουλ του Γκουμαλάριου, ο Ανδριόλας έκανε κακή έξοδο και στο δεύτερο δοκάρι ο Γρηγοριάδης έστειλε τη μπάλα άουτ..Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Παυλόπουλος νίκήθηκε απο τον Φωτόπουλο στο τετ α τετ...
Δύο αλλαγές με Ξενιτόππουλο να παίρνει τη θέση του Παυλόπουλου και τον Τσανάκα να παίρνει τη  θέση του Παυλια..
72ο λεπτό και ο Λύγκος κέρδισε πέναλτι  που ο Χαλιμούρδας  μετέτρεψε σε  γκολ για το 4-0..Στην ίδια φάση αποβλήθηκε ο Κυριακίδης με δεύτερη κίτρινη..
Λίγο πρίν το γκολ, ο Σαλίμπασα πήρε τη θέση του Σταφσουλάι ,ενώ μετά το γκολ ο Αθανασόποπουλος πήρε τη θέση του Γαλάνη..Στο 80 ο Τσατσαρωνάκης βγήκε για να πάρειτη θέση του ο Ψωινας..

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment