Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Αγγελόπουλος:"Η αξία του ηττημένου δίνει τη δόξα στο νικητή"

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα που επέφερε το μεγαλοπρεπές 4-0  υπερ της ομάδας μας, ο Πρόεδρος του Εθνικού ,Αλέξης Αγγελόπουλος κατέβηκε στα αποδυτήρια και μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές τόσο του Εθνικού όσο και του Ερμή. 

"Συγχαρητήρια σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά. Παίξατε καταπληκτικά και πήρατε μία σημαντική νίκη. Είμαι περήφανος για την εμφάνιση σας και πλέον κοιτάζουμε τον τελικό του Κυπέλλου."  Μαζί  με τον Πρόεδρο στα αποδυτήρια βρέθηκαν και οι παλαίμαχοι άσοι της ομάδας, Αφοι Σταματάκη, Μουτάφης,Ελευθεριάδης, Κώστογλου και Βατίστας που έδωσαν τα συγχαρητήρια στους παίκτες και τους τόνισαν ότι οι Παλαίμαχοι θα είναι πάντα κοντά στην ομάδα..
Εν συνεχεία ο κύριος Αγγελόπουλος βρέθηκε και στα αποδυτήρια  του Ερμή όπου έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία  για την μέχρι τώρα  πορεία τους ,ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Εθνικός δεν βλέπει εχθρικά τον Ερμή.."Η αξία του ηττημένου δίνει τη δόξα στο νικητή. Δώσατε και εσείς τη δική σας μάχη μέσα στο γήπεδο όλο αυτόν τον καιρό. Θέλω να ξέρετε ότι ο Εθνικός δεν βλέπει εχθρικά τον Ερμή."
 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment