Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Αποτελέσματα ακαδημιών

                                          
                                              
             Εθνικός -Πανεαπολικος   4-0  
        ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣΠ(10-3-2013)
Εύκολη νίκη για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ, που στηρίχτηκε κυρίως στην πολύ καλή απόδοση που είχε η ομάδα μας στο α’ ημίχρονο. Παίζοντας γρήγορο ποδόσφαιρο οι παίδες μας επικράτησαν ολοκληρωτικά, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και με λίγη προσοχή το σκόρ θα ήταν πολύ μεγαλύτερο.
Χατ - τρίκ για τον Αποστολόπουλο που είχε πολλές ακόμα ευκαιρίες και ένα γκολ από τον Φωτιάδη διαμόρφωσαν το τελικό σκόρ.
Εθνικός : Ελθίνι, Φραγκάκης, Ζούπα,  Λεκαράκος, Γκόντε, Πίσσας, Τόσκα, Φωτιάδης, Κατσάρας, Παλούκης, Αποστολόπουλος -  Μπαλοδήμας, Σαμαράς, Χαιρέτας, Σκορδίλης, Πετράι, Σιγαλάκος, Ψαρός.  Προπονητής: Δημήτρης Δίελας.


                                    
Kερατσίνι-Εθνικός   0-0  ΠΑΙΔΙΚΟ(10-3-2013)
Πολύ δυνατό παιχνίδι έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο της Χαραυγής.
Ο Εθνικός ήταν καλλίτερος ενώ το Κερατσίνι παίζοντας με πολύ δύναμη, προσπάθησε να κλέψει το ματς με αντεπιθέσεις. Δυο καλές ευκαιρίες για τον Εθνικό στο α’ μέρος με ισάριθμα σουτ του Κατσάρα από καλή θέση μέσα από την περιοχή. Άλλες 2 πολύ καλές στιγμές στο β’ μέρος, με τον Σαμαρά και στις 2 να βρίσκεται μόνος του με τον τερματοφύλακα, αρκετά πλάγια όμως. Ένα μακρινό σουτ του Φωτιάδη στο οριζόντιο δοκάρι και στο τέλος του αγώνα μια σπουδαία ευκαιρία για το Κερατσίνι που αποσοβήθηκε χάρις στην συνεχόμενη προσπάθεια των Ψαρού, Σιγαλάκου, Φραγκάκη και τελικά του Κατσάρα που έδιωξε πάνω από την γραμμή την μπάλα.
Χαρακτηριστικό του αγώνα οι πολλοί θεατές αφού οι κερκίδες του γηπέδου της Χαραυγής ήταν γεμάτες, όχι συνηθισμένο φαινόμενο για παιδικά πρωταθλήματα, αλλά ενδεικτικό του ενδιαφέροντος που υπάρχει για καθαρό ποδόσφαιρο και νέα παιδιά. 
Εθνικός : Ψαρός, Φραγκάκης, Σιγαλάκος, Ζούπα, Μπαλοδήμας, Πίσσας,  Κατσάρας, Χαιρέτας, Πετράι, Φωτιάδης, Σαμαράς -  Τσιπάς, Δήμας, Δημητρόπουλος, Βατίστας, Παπαδημητριάδης, Παλούκης

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment