Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Προσηλωμένοι στον στόχο"

Το αβαντάζ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης έχει χρώμα κυανόλευκο μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου. Πλέον, είναι στα πόδια των παικτών του Εθνικού να κερδίσουν τον Ερμή και να πάνε τη διαφορά απο την ομάδα του Κορυδαλλού στο +9..

Μετά το παιχνίδι του πρώτου γύρου γράφτηκαν πολλά  και ακούστηκαν ακόμα περισσότερα, ωστόσο κανείς στην ομάδα του Πειραιά δεν έχει στο μυαλό του εκείνο το ματς, αλλά με όπλο το καθαρό μυαλό και την αδιαμφισβήτητη ποιότητα που έχουν σαν ομάδα θέλουν να τελειώνουν την μπουγάδα.
 Ο  κόουτς Χατζηαλέξης δεν αλλάζει την ρώτα του  και στις δηλώσεις που έκανε εν όψει της εν λόγω αναμέτρησης ήταν ξεκάθαρος: " Σίγουρα το +6 είναι μία σημαντική διαφορά που μας δίνει ένα αβαντάζ ,ωστόσο εμείς μπορούμε να το κάνουμε ακόμα μεγαλύτερο  αν κερδίσουμε την Τετάρτη. Οπως έχω ξαναπεί δεν κοιτάμε κανένα ματς ως μεγαλύτερο απο τα άλλα..Και αυτό γιατί κάθε ματς  χαρίζει τρεις βαθμούς η νίκη ,ένα η ισοπαλία και κανένα ή ήττα.
 Αυτό που θέλω και το ξέρουν οι παίκτες μου είναι ότι και στα 90 λεπτά του αγώνα θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο  που είναι η νίκη. Και όταν έχουμε παίξει έτσι, στην πλειοψηφία των αγώνων, έχουμε κερδίσει με πολύ καλές εμφανίσεις".
 Οσο για την παρουσία του κόσμου, ο προπονητής του Εθνικού ήταν ξεκάθαρος: " Θέλουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα. Η δυναμική τους είναι τεράστια και η βοήθεια τους μεγάλη σε αυτό το ταξίδι που ξεκινήσαμε. Το Ελληνικό να είναι στα μπλέ και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε στο τέλος."
 Οσο για την "ήρεμη δύναμη" που ακούει στο όνομα Ισίδωρος Χαλιμούρδας, ο στόχος είναι ξεκάθαρος.."Είναι ένα ακόμα σημαντικό ματς που ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι η νίκη θα μας δώσει ένα τεράστιο αβαντάζ  για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και στην τελική ευθεία για τα πλει οφ. Το ότι έχασε ο Ερμής δεν μας λεει τίποτα, γιατί σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη. Είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο ,δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά στις προπονήσεις και αυτό μας βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Είμαστε οικογένεια,μας αρέσει  να παίζουμε για αυτή την ομάδα,έχουμε ισχυρή διοίκηση που λείπει ακόμα και απο ομάδες της Σούπερλίγκα και ένα κόσμο που είναι κοντά  μας ,όλο και περισσότερος, όσο περνάει ο καιρός. Θέλουμε την Τετάρτη τον κόσμο και πάλι κόντά μας δυνατά με φωνές και να είναι ο 12ος παίκτης μας σε αυτή την προσπάθεια", κατέληξε ο αρχηγός..

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment