Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

«Πρώτα ο Πανιώνιος»



Μπορεί αρκετός κόσμος να ασχολείται μες το παιχνίδι  της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στον Ερμή, όχι όμως και οι παίκτες του Εθνικού. Πρίν από αυτό το ματς υπάρχει ,βλέπετε, η αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο Κερατσινίου , παιχνίδι που είναι κομβικό και για τις δύο ομάδες. Ο κόουτς της ομάδαςΜαργαρίτης Χατζηαλέξης και ο  λυτρωτής στο  προηγούμενο ματς, Πάνος Παυλόπουλος μίλησαν στο επίσημο κανάλι της ομάδας  για το πώς βλέπουν το παιχνίδι με τους «Κυανέρυθρους» ,αλλά και πως ο σκόρερ βίωσε το γκολ της νίκης με τους Νέους Δραπετσώνας.


Αναλυτικά:

Μαργαρίτης Χατζηαλέξης
Για Πανιώνιο και όσα επακολούθησαν του αγώνα με τους Νεους: Το παιχνίδι πέρασε και αυτό που με στεναχωρεί είναι η συνέχεια που γίνεται και κάθε πικραμένος λέει τα δικά του. Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι πολύ δύσκολο μιας και ο αντίπαλος μας κινδυνεύει..Θα χρειαστεί να προσπαθήσουμε πάρα πολύ.

Για το άγχος που βγήκε στο ματς του Σαββάτου:Είναι τέτοια η ποιότητα των παικτών που ξέρω ότι κάθε παίκτης έχει τη δική του προσωπικότητα και μπορεί να δημιουργήσει φάσεις. Αυτό που με ενδιαφέρει πρώτιστα είναι η άμυνα και όταν  όλα πάνε καλά εκεί το γκολ θα έρθει..

Για το ματς με τον Ερμή:Δεν με ενδιαφέρει το παιχνίδι με τον Ερμή σε αυτή τη φάση. Μπροστά μας είναι ο Πανιώνιος  και μετά το Σάββατο  θα ασχοληθούμε με το ματς της Τετάρτης..Και τα δύο ματς  με νίκη δίνουν τρεις βαθμούς

Για την τούρτα που του έφεραν οι παίκτες:Η έκπληξη που μου έκαναν οι παίκτες με ξάφνιασε είναι αλήθεια  αλλά δείχνει πόσο καλά είμαι στα αποδυτήρια και πόσο προσπαθούμε να είμαστε ο ένας κοντά στον άλλο..




Πάνος Παυλόπουλος


Για το γκολ της νίκης: Ηταν σημαντικό γκολ στα τελευταία λεπτά ..Είχαμε  δυσκολευτεί να τους ανοίξουμε την άμυνα, έτυχε να είμαι εκεί ,σκόραρα ..Ηταν τρομερό συναίσθημα, ηδονή.. Το σημαντικό είναι να ανέβει η ομάδα να ανέβει ,να πάρει Πρωτάθλημα –Κύπελλο και δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει..

Για το πώς προσεγγίζουν τα παιχνίδια: Βάλαμε ένα στόχο από την αρχή της χρονιάς και  δεν θέλουμε με ένα κακό αποτέλεσμα  να πετάξουμε την προσπάθεια στα σκουπίδια .Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε σοβαρά.

Για το ματς με τον Ερμή: Λογικό είναι να το σκεφτόμαστε γιατί είναι το ντέρμπι  που θα κρίνει την πρώτη θέση ,αλλά προέχει το παιχνίδι  με τον Πανιώνιο .Να κερδίσουμε αυτό το ματς και μετά να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το ματς με τον Ερμή..




About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment