Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Young guns!

Eντυπωσιακός ο Εθνικός διέλυσε με 6-0 στις Σιταποθήκες τον τοπικό Πανιώνιο Κερατσινίου αποδίδοντας διαστημικό ποδόσφαιρο κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και συνέχισε την ξέφρενη κούρσα του προς την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες. .

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης δεν έχει μαζί του τον Τσαραούση που  κάνει αγώνα δρόμου για να δώσει το παρών στο παιχνίδι με τον Ερμή.
Δείτε πατώντας εδώ τι είπε για το παιχνίδι ο προπονητής μας για την εν λόγω αναμέτρηση ,αλλά και ο άνθρωπος που έδωσε λύση με το γκολ του στο προηγούμενο ματς, Πάνος Παυλόπουλος πατώντας εδώ.

O κόουτς  Χατζηαλέξης παρέταξε την εξής ενδεκάδα:Κάτω απο τα δοκάρια  Ανδριόλας, απο δεξιά πρός αριστερά  Γκορόγιας,,Μπενά,Παπαιωάννου,Γαλάνης ,δύο αμυντικά χαφ οι Χαλιμούρδας και Γιουβανέλλης,δεξί χαφ , ο Σταφσουλάι,και αριστερά ο Λύγκος με τον Σάμιο πίσω απο τον Παυλόπουλο.
O Εθνικός έχει ξεκινήσει δυνατά  δείχνοντας απο νωρίς τις προθέσεις του..Στο 12, ο Παυλόπουλος δεν μπόρεσε να σκοράρει απο δεξιά ,ενώ πέντε λεπτά αργότερα ,Σάμιος και Σταφσουλάι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε ισάριθμα σουτ.
Η κατοχή μπάλας είναι σε ποσοστά 90-10 ,υπερ  του Εθνικού  ,αλλα η ομάδα δυσκολεύεται μέχρι να  φτάσει στην περιοχή... Με την συμπλήρωση 26 λεπτών αγώνα έγινε το 0-1..Ο Σταφσουλάι πήρε τη μπάλα και έξω απο την περιοχή έπιασε μία φωτοβολίδα για να ανοίξει το  σκορ.. Οι  γηπεδούχοι έμειναν στο 40ο λεπτό με 10 παίκτες λόγω αποβολής του αριστερού μπακ.Δύο λεπτά αργότερα, ο Γκορόγιας έβγαλε σέντρα και ο  Λύγκος  με μονοκόμματο  σούτ έστειλε τη μπάλα άουτ. Ενα λεπτό μέτα νέο σουτ απο τον Χαλιμούρδα ,αλλα ο κίπερ του Πανιωνίου με υπερένταση έστειλε τη μπαλα κόρνερ.

46' Γκολ για Εθνικό που φτάνει στο 0-2! Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Σάμιος με εντυπωσιακή ατομική ενέργειε ανέτρεψε την αντίσταση των αντιπάλων του Πανιωνίου Κερατσινίου και «σέρβιρε» στον Λύγκο , ο οποίος από κοντά πέτυχε το 0-2.

48' 0-3 για τον Εθνικό με κεφαλιά του Μπένα!

57' Πρώτη αλλαγή για τον Εθνικό: Ο Ηλιόπουλος αντί του Χαλιμούρδα
58' Ο Παυλόπουλος με ωραία προσπάθεια πετυχαίνει το 0-4.

60' Ο Γιοβανέλης με σουτ - κεραυνό από τα 40 μέτρα πετυχαίνει το 0-5 μέσα σε πραγματική αποθέωση!

62' Δεύτερη αλλαγή για τον Εθνικό. Ο Μιχαήλ στη θέση του Λύγκου.

70' Τρίτη αλλαγή για τον Εθνικό. Ο Ξενιτόπουλος αντί του Σταφσουλάι.

72' Σέντρα Μιχαήλ, κεφαλιά Παυλόπουλου και 0-6 για τον Εθνικό!

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment