Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Εμείς το Κύπελλο"

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Καραισκάκη και συγκεκριμένα στο εστιατόριο Vammos, η εκδήλωση της ΕΠΣΠ  στο πλαίσιο του τελικού του Σαββάτου ανάμεσα στον Εθνικό και το Μοσχάτο.Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως, έχουν οι δηλώσεις του Προέδρου της ομάδας ,Αλέξη Αγγελόπουλου, που για ακόμα μία φορά θέλησε να κάνει γνωστό το αίτημα χρόνων της ομάδας για να φτιάξει  δικό της γήπεδο χωρίς να χρεώσει κανένα..

  Το κλίμα μεταξύ των ανθρώπων των δύο ομάδων ήταν εξαιρετικό και όλα δείχνουν ότι ο  αγώνας θα πραγματοποιηθεί σε εξαιρεετικές συνθήκες. Αυτό άλλωστε προστάζει η ιστορία αλλά κυρίως η ποιότητα των δύο ομάδων  και η αγωνιστική τους κατάσταση.
  Η οργάνωση απο πλευράς ΕΠΣΠ ήταν έξαιρετική ,ενώ δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ βτων ανθρώπων των δύο ομάδων.
   Ο Πρόεδρος του Εθνικού ,Αλέξης Αγγελόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά: "Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που είμαστε εδώ.Βρισκόμαστε σε  ένα χώρο όπου μεγαλώσαμε απο μικροί. Θα έλεγα ότι το Καραισκάκη είναι ένα κόσμημα και φτιάχτηκε απο ανθρώπους που έδωσαν χρήματα . Ορμώμενος απο αυτή την ευκαιρία και αφού βρίσκονται  εδώ πολλοί παράγοντες της πολιτικής και αθλητικής ζωής του τόπου θα ήθελα να πώ και αυτό..Θέλουμε και εμείς σαν Εθνικός να αποκτήσουμε το δικό μας σπίτι. Δεν επαιτούμε, ούτε θέλουμε να μας φτιάξει κανείς γήπεδο. Με τα χρήματα που θα δαπανήσουμε θέλουνμε η ομάδα μας να έψχει το δικό της χώρο και το δικό της σπίτι.  
Για εμάς δεν είναι  ιστορικό παιχνίδι ,αλλά θα έλεγα κομβικό .Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο και φεύγοντας απο εδώ να μην φύγουμε όπως ήρθαμε ,αλλά με το Κύπελλο και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα  με ανθρώπους που έχουν εξαιρετικό επίπεδο."

Απο την πλευρά του, ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης  είναι αντιμέτωπος με το ...παρελθόν  του. Το 1993, ως αρχηγός του Μοσχάτου, κατέκτησε τον ίδιο θεσμό στο παλιό Καραισκάκη ..."Εχω πολλούς φίλους απο το Μοσχάτο αλλά για 90 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι και θέλω να πώ ότι θα τους στεναχωρήσω..Είμαι χαρούμενος και περήφανος που βρίσκομαι εδώ μαζί σας..

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment