Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Προετοιμασία και ΑE Φαλήρου

Με προπόνηση που έλαβε χώρα στο Ελληνικό συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για  το παιχνίδι με τη Δόξα Πειραιά στο πλαίσιο της έναρξης του Β γύρου του Πρωταθλήματος της Α Πειραιά..Τι δήλωσε ο κόουτς για την κλήρωση του Κυπελλου.

Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και κατοχής της μπάλας ,αρκετό τρέξιμο και εν  συνεχεία διπλό στο μισό του γηπέδου με την τεχνική ηγεσία να δίνει έμφαση στον τρόπο ανάπτυξης αλλά και της  αμυντικής λειτουργίας. Την Τετάρτη οι παίκτες έχουν ρεπό και απο Πέμπτη οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο Ρέντη.
Εξάλλου για την  κλήρωση που έφερε την ομάδα μας αντίπαλο με τον ΑΟ Φαλήρου στα πλαίσια των ημιτελικών του  Κυπέλλου της ΕΠΣΠ, μίλησε στο www.ethnikos-fc.blogspot.gr, ο προπονητής της ομάδας μας, Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.
"Το ποιά ομάδα είναι φαβορί φαίνεται στο γήπεδο και όχι στα λόγια.. Μέχρι να παίξουμε με το Φάληρο ,υπάρχουν ματς και πρώτα απο όλα αυτό με τη Δόξα Πειραιά εκτός έδρας.Εχουμε πεί και ξαναπεί.Τα πάντα κρίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο είτε παίζεις εντός είτε εκτος σε νοκ άουτ ματς."

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment