Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Απαντήσεις στις προκλήσεις με ...γκολ


O B γύρος του Πρωταθλήματος ξεκινάει  και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία.. Τώρα είναι που η μπάλα "καίει" και τότε είναι που θα κριθούν τα πάντα..


 Πρώτο ματς, με τη Δόξα Πειραιά στο γήπεδο της Προοδευτικής ,παιχνίδι που δεν θα είναι καθόλου εύκολο.  Το 5-1 του πρώτου γύρου, τη στιγμή που η ομάδα ακόμα δεν ήταν καν μονταρισμένη, μπορεί να κάνει πολλούς να νομίζουν ότι θα έρθει ακόμα μία άνετη νίκη.  Αν το πεί κανείς στον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη το πιο πιθανό είναι να ακούσει κανένα μπινελίκι. Γιατί ο κόουτς και όλοι στην ομάδα ξέρουν ότι  πλέον ο Εθνικός  πρέπει να παραμείνει πρώτος γιατί όλοι πια τον κυνηγούν. Και όπως εχει ειπωθεί πολλάκις το εύκολο είναι να ανέβεις κορυφή ,αλλά το δύσκολο να παραμείνεις.
 Η ποιότητα της ομάδας είναι κάτι παραπάνω απο εμφανής.
 Το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα στο παιχνίδι με την ΑΕ Σαλαμίνας, που ήταν απο τις καλύτερες που έχουμε αντιμετωπίσει ως αντιπάλους, αποδεικνύει του λόγου το αληθές ,ωστόσο τώρα είναι τα πιο δύσκολα.
 Και αν η τεχνική ηγεσία παλεύει σκληρά μαζί με τους παίκτες σε κάθε ματς για να βγάλουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό και παράλληλα  αυτό το μαρτύριο για τον κόσμο να βλέπει την ομάδα τοπικό να τελειώσει πρέπει να πάμε στο κεφάλαιο κόσμος.
 Αργά αλλά σταθερά ο κόσμος έρχεται..Μαζεύεται...Ξέρει τι παίζεται πλέον και ποιός κάνει τα πάντα για το καλό της ομάδας. Ηταν  μπερδεμένος,σαλταρισμένος και τρελαμένος με αυτά που έβλεπε ,αλλά βλέπει ότι τα πράγματα αλλάζουν και το ...ρεφρέν του τραγουδιού "Θα ρθει άσπρη μέρα και για μας, η μάλλον μπλέ"  μπορεί να επιβεβαιωθεί. Πρός Θεού όμως..Δεν θα πρέπει να πέσει στην παγίδα των προκλήσεων που μπορεί να εμφανιστούν στο μέλλον απο οποιονδήποτε. Η τιμωρία του Ελληνικού πρέπει να αποτελέσει οδηγό για αυτό..Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι τον ημιτελικό με το Φάληρο θα το δώσουμε στο ουδέτερο της Δραπετσώνας.
 Αυτό που πρέπει να γίνεται σε κάθε ματς μέσα ή έξω είναι μαζική προσέλευση του κόσμου, η ιαχή Εθνικός να κυριαρχεί και πιστέψτε μας. Οι παίκτες μέσα στο γήπεδο είναι κατάλληλοι για να δώσουν τις απαντήσεις. Οποιος θέλει η θελήσει ας προκαλέσει,η απάντηση θα πρέπει να μην εμπεριέχει τίποτα άλλο απο την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου. Το γκολ.
Αρα όλοι στο γήπεδο, με την τεράστια δυναμική που έχει αυτή  η ομάδα, με δυνατή -στεντόρια φωνή και να είστε σίγουροι ότι μας φοβούνται . Και αυτό μας κάνει διαφορετικούς..Για αυτό είμαστε Εθνικοι!!!!!!

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment