Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Πεντάρα παρά τις απουσίες

Eστω και με αρκετές αλλαγές ελέω τραυματισμών αλλά με όπλα την σοβαρότητα, το πάθος και την ποιότητα ,ο Εθνικός ξεπέρασε τις δυσκολίες και επικράτησε με το επιβλητικό 5-0 επι του Πανιωνίου Κερατσινίου..


Ελέω προβλημάτων της τελευταίας στιγμής , ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα παρατάσσοντας μία εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέσημ ε τα προηγούμενα ματς. Ετσι, τερματοφύλακας ήταν ο Υδραίος και απο δεξιά προς αριστερά οι Τοζακίδης(50 Νικολής), Μπενά ,Μπαλαλής(60 Κάντιας), Ξενιτόπουλος. Αμυντικά χαφ οι Χαλιμούρδας, Μιχαηλ, δεξιά ο Ηλιόπουλος, αριστερά ο Γαλάνης και ο Σαλίμπασα πίσω απο τον Παυλόπουλο(70 Μηνόγιαννης).
 Απο την άλλη πλευρά, ο Πανιώνιος παρατάχθηκε με τους Ψαρόπουλο,Μουστάκα,Ιωαννίδη,Καραγιαννίδη,Συρίγο,Μέλο,Κουδουνάκο,Καρακάσογλου,Νικόλα,Μπέκα
,Μασούρα..
Mε το που ξεκίνησε το παιχνίδι ο Εθνικός έχασε τεράστια ευκαιρία με χαμένο τετ α τετ του Παυλόπουλου.Απο κει και πέρα, οι γηπεδούχοι είχαν κατοχή της μπάλας με  την ομάδα του Πανιωνίου να είναι όλοι πίσω απο τη σέντρα.
 Με τη συμπλήρωση μισής ώρας τίποτα δεν είχε αλλάξει με το 0-0 να σφταγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Οι "Κυανόλευκοι" ηταν καλύτεροι, έχαναν ευκαιρίες αλλά φάνηκε να λείπει το εύκολο γκολ..
 Τελικά στο 36, απο κόρνερ του Ηλιόπουλου, ο Μπενά με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-0..To ημίχρονο "έκλεισε" στο 1-0  με το εύρος του αποτελέσματος να  μοιάζει άδικο ,καθώς ο Εθνικός ήταν καλύτερος.H επανάληψη ήταν στο ίδιο τέμπο με τον Εθνικό καλύτερο και τον Πανιώνιο να μην αντιδρά.Στο 60 σε μία σύγχυση στα καρέ απο ανάποδο ψαλίδι του Σαλίμπασα, ο Παυλόπουλος απο κοντά έκανε το 2-0..To 3-0 έγινε στο 71 με κεφαλιά του Κάνδια που μπήκε αλλαγή. Το 3-0 έπέφερε την απογοήτευση στους "Κυανέρυθρους" που δέχτηκαν ακόμα δύο γκολ  με τον Γαλάνηκαι τον Ηλιόπουλο...

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment