Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Kαι τώρα Ερμής

Η επόμενη ημέρα στο στρατόπεδο του Εθνικού μετά το 5-0 επι του Πανιωνίου Κερατσινίου επέφερε ρεπό για τους ποδοσφαιριστές του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη που απο Δευτέρα επιστρέφουν και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς  εν όψει Ερμή Κορυδαλλού.

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στο www.ethnikos-fc.blogspot.gr τόνισε χαρακτηριστικά: "Ηταν μία ακόμα σημαντική νίκη και ένα ακόμα βήμα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Μπορεί να κερδίσαμε με ευρύ σκορ αλλά αυτό έγινε επι μίας αξιόμαχης ομάδας με ένα  πολύ καλό προπονητή. Πρίν το παιχνίδι είχαμε προβλήματα ,ωστόσο καταφέραμε να τα ξεπεράσουμε παίζοντας σοβαρά και με καθαρό μυαλό απο ένα σημείο και πέρα . Πλέον, κοιτάμε το επόμενο ματς που είναι το ντέρμπι με τον Ερμή Κορυδαλλού και απο Δευτέρα συνεχίζουμε σε εντατικούς ρυθμούς και σκληρή δουλειά..

Απο την πλευρά του,ο Παναγιώτης Παυλόπουλος, εκ των πρώτων σκόρερ της ομάδας ,τόνισε:  "Κάναμε το 8 στα 8 ,χαιρόμαστε για αυτό ,αλλά όπως έχουμε πεί στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι .Και εκεί μας περιμένει ο Ερμής Κορυδαλλού στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Απο Δευτέρα μπαίνουμε στη διαδικασία της προετοιμασίας για αυτό το ματς  με το τρίπτυχο "δουλεια-δουλειά-δουλειά " να είναι το μότο μας. "
Οσο για το που οφείλεται η επιτυχία της ομάδας, ο Παυλόπουλος τόνισε: "Είμαστε μία οικογένεια μέσα στην ομάδα και σε κάθε προπόνηση δουλεύουμε πολύ σκληρά με το προπονητικό τιμ.Επίσης, η διοίκηση είναι κοντά μας , όπως και ο κόσμος και γενικά υπάρχει μία υγεία η οποία βγαίνει μέσα στο γήπεδο.."

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment