Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Κομβικό ματς"



Το παιχνίδι με την ΑΕ Νίκαιας είναι κομβικό για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος  με διοίκηση παίκτες και τεχνική ηγεσία  να επιδιώκουν το τρίποντο που θα αποτελέσει ένα ακόμα βήμα για την πρωτιά. Ο προπονητής της ομάδας Μαργαρίτης Χατζηαλέξης και  ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία του συλλόγου ,Πολύβιος Παπαιωάννου, μίλησαν στην κάμερα του Εθνικός TV  για αυτό το παιχνίδι αλλά έκαναν και ένα  μίνι απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας. 


ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΗΣ

ΓΙΑ ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ: Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τη Νίκαια μεταμορφώνεται στο γήπεδο της. Έχει κερδίσει Χαραυγή και Σαλαμίνα  και από τη στιγμή που τους έχω  παρακολουθήσει μπορώ να πω ότι είναι μία αξιόλογη ομάδα με καλούς παίκτες και καλό προπονητή , ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο  και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς στο οποίο θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε των δυσκολιών.

ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ : Από αυτό που έχω δεί μέχρι τώρα το καλό είναι ότι προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο .Είναι μία ομάδα που δεν παίζει σκληρά και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Θα γίνει ένα καλό ματς.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: Δεν περίμενα ότι θα πηγαίναμε τόσο καλά και θα είχαμε τόσο μεγάλες προσδοκίες γιατί όταν μία ομάδα ξεκινάει μέσα σε μία εβδομάδα, χωρίς ουσιαστικά προετοιμασία και φτάνει στην κορυφή της βαθμολογίας είναι κάτι παραπάνω. Ωστόσο με δουλειά και υπομονή φιλοδοξούμε να βγούμε πρωταθλητές.

ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ: Ολη η διοίκηση είναι άψογη ,έχουμε εξαιρετική σχέση με τον Πρόεδρο, καταλαβαίνει αυτά που του ζητάω και σίγουρα θα ενισχυθούμε για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος και αν όλα πάνε καλά για τα μπαράζ.



ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

ΓΙΑ ΑΕ ΝΙΚΑΙΑΣ:Μετά το τριήμερο είναι δύσκολο γιατί η ομάδα είναι ακόμα φρέσκια. Εχουμε δουλέψει σκληρά  για αυτό το παιχνίδι  αλλά εμείς πάμε για το τρίποντο.


ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ :Όταν φοράς τη φανέλα του Εθνικού  ο πήχης είναι ψηλά .Κοιτάς μόνο την πρωτιά και τίποτα.. Είμαστε αήττητοι με την καλύτερη άμυνα που όπως έχει πεί και ο προπονητής φέρνουν τα Πρωταθλήματα και την καλύτερη επίθεση.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ 2013: Πρώτα από όλα να έχουμε υγεία και οι επιτυχίες θα έρθουν. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας γιατί μαζί τους μπορούμε να πετύχουμε πολλά. 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment