Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Καθάρισε" στο τέλος

Μετά απο ένα απόλυτα αγχωτικό παιχνίδι με χιτσκοκικό φινάλε ,αλλά και δύο όμορφα γκολ, ο  Εθνικός απέδρασε απο το "Παντελής Νικολαϊδης" με μεγάλο διπλό(0-2),κρατώντας το +3 απο τον Ερμή..


 Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης ξεκίνησε το παιχνίδι με τερματοφύλακα τον Χατζημαρινάκη. Απο δεξιά προς αριστερά οι Τσαραούσης, Κάνδιας ,  Μπενάς,  Ξενιτόπουλος. Αμυντικό χαφ, ο Χαλιμούρδας με τους Γαλάνη και Παπαιωάννου δίπλα του. Μπροστά τους είναι ο Σαλίμπασα με Παυλόπουλο ,Αθανασόπουλο επιθετικό δίδυμο.
 Ο κακός καιρός δεν επέτρεψε σε πολύ κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο ,ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι τόσο κακός καθώς το χορτάρι δεν κράταγε το νερό παρά το γεγονός ότι έβρεχε πολύ απο το βράδυ.

Mόλις στο 2ο λεπτό απο φάουλ του Ξενιτόπουλου απο δεξιά ο Μπενάς έπιασε δυνατή κεφαλιά με τον κίπερ της Νίκαιας να αποκρούει ενστικτωδώς και εν συνεχεία ο Παυλόπουλος έκανε σούτ απο κοντά αλλά δεν βρήκε στόχο.
 Το πρώτο 20λεπτο του αγώνα βρήκε τον Εθνικό να πιέζει  σε μεγάλο βαθμό την ώρα που  η Νίκαια έβγαινε στις αντεπιθέσεις  με σκοπό να "κοιμίσει" τους "Κυανόλευκους".
 Το πρώτο ημίχρονο έληξε στο 0-0 με τους παίκτες του Εθνικού να προσπαθούν να παίξουν με κάτω  τη μπάλα,έχοντας και μία μικροευκαιρία σε σούτ του Γαλάνη στο 37, την ώρα που η Νίκαια προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τυχόν λάθη του Εθνικού χάνοντας και μία καλή ευκαιρία λίγο πρίν το τέλος του ημιχρόνου.
H Eπανάληψη βρήκε και πάλι τους φιλοξενούμενους να έχουν κατοχή μπαλας, αλλά η μπάλα έφτανε ή μάλλον δεν έφτανε δύσκολα προς τους επιθετικούς. Με την είσοδο του Mιχαήλ στο 55 αντί του Σαλίμπασα ο Χατζηαλέξης περίμενε να βρεί τρόπους να "τρυπήσει" την αντίπαλη άμυνα ,ενώ στο 73 ο Εθνικός ζήτησε πέναλτι που δεν του δόθηκε σε μαρκάρισμα στον Αθανασόπουλο μέσα στην περιοχή...Στο 91 ,ήρθε η λύτρωση για τον Εθνικό με το γκολ του Ξενιτόπουλου που εκτέλεσε φάουλ απο δεξιά   και ουσιαστικά απο το κέντρο, η μπάλα έσκασε μπροστά στον τερματοφύλακα,άλλαξε πορεία ,τον ξεγέλασε και ...0-1...Τρελά πανηγύρια απο τους 300 και πλέον φίλους της ομάδας....Στο 93 έγινε και το 0-2  Σκόρερ ο Αθανασόπουλος που σούταρε απο τη σέντρα ,η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα...



ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ : Μακρής ,Σπήλιος, Γερόλυμος, Γιαννούκαρης, Γεώργιζας, Νικολάου( 68′ Μωυσιάδης), Καλογήρου( 80′ Μούτσης) , Γαλανομάτης( 68′ Κατικαρίδης) , Χρίστο, Μαυράκης , Γαλακτερός .
ΕΘΝΙΚΟΣ: Χατζημαρινάκης, Τσαραούσης, Ξενιτόπουλος ,Μπενά Δ. Κάνδιας , Χαλιμούρδας, Γαλάνης, Παπαϊωάννου( 87′ Μηνόγιαννης) , Παυλόπουλος, Σαλίμπασα( 69′ Μιχαήλ) ,Αθανασόπουλος
 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment