Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Παυλόπουλος : «Κίνητρο για μας ο ανταγωνισμός»



Ένα από τα «κανόνια» της ομάδας του Εθνικού την φετινή περίοδο , ο λόγος για τον Παναγιώτη Παυλόπουλο, φιλοξενήθηκε στην κάμερα του Εθνικός Tv  και μίλησε για το δύσκολο παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο τον Πολυκράτη. Τη  συνέντευξη μπορείτε να παρακολούθησετε και από το επίσημο κανάλι της ομάδας στο Youtube.


Aναλυτικά οι δηλώσεις του Παυλόπουλου:

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ: Τα παιχνίδια όλα τα βλέπουμε με την ίδια σοβαρότητα. Όπως με τον Ερμή έτσι και με τον Πολυκράτη  θα μπούμε  μέσα δυνατά και σοβαρά για να πάρουμε τη νίκη .

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΜΗ: Δεν μας επηρεάζει κανένα γεγονός και όλα όσα συνέβησαν .Ισοφαριστήκαμε στο 98   και ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε παρά μόνο από στημένες φάσεις.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: Είναι καλό και για εμάς που έχουμε ανταγωνιστικότητα στο φουλ και μας βλέπουν όλοι σαν πρωτοπόρους στην βαθμολογία. Κάτι που μας δίνει κίνητρο  να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι και να αποδεικνύουμε ότι είμαστε καλύτεροι.

ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ  ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ: Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα και βέβαια γεγονός. Η θέση του επιθετικού  επιβάλλει να είσαι πρώτος σκόρερ. Αν ήμουν αμυντικός θα προσπαθούσα να μην βάλουν οι αντίπαλοι γκολ. Τα σέντερ φορ βάζουν τα γκολ.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment