Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Κόλλησε" στο μηδέν

Κάτι ο κακός αγωνιστικός χώρος,κάτι η εξαιρετική άμυνα του Πολυκράτη ήταν αρκετά για να μπορέσει ο Εθνικός να αφήσει δύο πολύτιμους βαθμούς στο Μόσχατο με τη "λευκή" ισοπαλία να σφραγίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.


Κακό πρώτο ημίχρονο, χωρίς φάσεις με τον Εθνικό να έχει πρωτοβουλία και να πιέζει αλλά καλά στημένο τον ψυχωμένο Πολυκράτη που δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Στο δεύτερο μέρος μπήκε πιο καλά ο Εθνικός, είχε την υπεροχή, αλλά δεν βρήκε τον τρόπο να διασπάσει την διπλή ζώνη άμυνας του Πολυκράτη και έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Ξενιτόπουλο. Ουσιαστικά, οι καλύτερες φάσεις για την ομάδα του Εθνικού έγιναν στο δεύτερο μέρος με την κεφαλιά του Παυλόπουλου απο απέκρουσε ο Λαγκαδίτης και στο 74, όταν απο την πάσα του Γαλάνη στον Ξενιτόπουλο , ο τελευταίος έκανε κακό τελείωμα. Ο Πολυκράτης έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 72, όταν σε δύο χρόνους πρώτα το σούτ του Λουμίδη "χτύπησε" στα σώματα ,ενώ εν συνέχεια το σούτ του Λαμπρινού έφυγε άουτ.


 
ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ (Λουμίδης): Λαγκαδίτης, Δαγκλής (63ʼ Λήνγκος), Ζαρίκος, Ροφάτης, Τσάφος, Παπαδόπουλος, Λουμίδης (90ʼ Λαμπρινού), Δημόπουλος (65ʼ Μερκούρι), Σφενδύλης, Τσελίκια, Νταλιαπές.
 
 
ΕΘΝΙΚΟΣ (Χατζηαλέξης): Χατζημαρινάκης, Τσαραούσης, Ξενιτόπουλος, Μπένα, Κάνδιας, Χαλιμούρδας, Γαλάνης, Μηνόγιαννης (72ʼ Παπαϊωάννου), Παυλόπουλος, Μιχαήλ (60ʼ Νικολής), Αθανασόπουλος.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment