Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Εθνικός - Πανθηραϊκός 1-0

Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα του Εθνικού μας, που στην πρεμιέρα του στις φιλικές  αναμετρήσεις, όσον αφορά τη νέα σεζόν επικράτησε με 1-0, χάρις στο γκολ του Μαντζώρου στο 62.



Ο Εθνικός ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 5ο λεπτό κέρδισε πέναλτι  σε χέρι του Κουμπαρούλη ύστερα από ενέργεια του Κομνηνού. Ωστόσο, ο Μάναλης, που ανέλαβε την εσχάτη των ποινών έστειλε τη μπάλα άουτ.
Νωρίτερα,  στο 3ο λεπτό από κόρνερ του Στρατάκη και σύγχυση στα καρέ ο Σουλελές δεν βρήκε στόχο.

Στο 8, ο Κομνηνός εκμεταλλεύτηκε την κόντρα από σουτ του Σουλελε αλλά στο τετ α τετ νικήθηκε από τον Πουρή.
Στο 26,ο Εθνικός απείλησε εκ νέου μεψτον Γερόλυμο να βγάζει σέντρα από αριστερά, ο Μάναλης έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Πουρής έδιωξε σε κόρνερ εντυπωσιακά.
Στο 33, ο Μωραιτης βγήκε φάτσα με τον Βουτσινά αλλά ο κίπερ του Εθνικού τον νίκησε στην πρώτη καλή ευκαιρία του Πανθηραικού.
Το ημίχρονο έληξε στο 0-0 με τον Εθνικό να είναι καλύτερος..
Η επανάληψη έφερε τους Πειραιώτες να έχουν κατοχή μπάλας και την ομάδα της Σαντορίνης να περιμένει. Στο 62 έγινε το 1-0 με τον Κομνηνό να κάνει  κίνηση και σέντρα απο δεξιά και ο Μαντζώρος με σούπερ κίνηση σε ρόλο φορ άνοιξε το σκόρ κάνοντας σουτ στην κίνηση.
Στο 64, ο Πόνσε εβγαλε ασιστ για τπν Περγιάλη που βγήκε στο τετ α τετ με τον Λευκόπουλο αλλά ο κιπερ του Εθνικού έδιωξε με τα άκρα.
Δύο λεπτά μετά από φάουλ του Κατίδη , ο Λεωνιδόπουλος μπήκε στη φάση αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης) Βουτσινας (60' Λευκοπουλος), Στασινός, Γερόλυμος (46' Παυλάκης), Στρατάκης (58' Λεκαράκος), Πεχλιβανίδης, Μαρτίνος (69' Πίσσας), Λεωνιδόπουλος (79' Φύτρος), Κατίδης (74' Σιγαλάκος) Μαναλης (46' Μαντζώρος), Σουλελές (58' Υπο Δοκιμην), Κομνηνός (62' Φωτιάδης)
ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Πουρής (77' Ζωντος), Κορτσινίδης (70' Παραλίκης), Καλαγκάνης, Μκρτσιάν, Κουμπαρούλης, Μπακάλης (75' Φύτρος), Σαββίδης, Πονσε, Περιάλης, Ζώνας (46' Λαζαριδης), Μωραϊτης (52' Χύσα).

About Ethnikos Piraeus

    Blogger Comment
    Facebook Comment