Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Eθνικός-Επισκοπή 2-2

Mε ισοπαλία έκλεισε τη σεζόν  ο Εθνικός μένοντας στο 2-2  με την Επισκοπή στο ματς που έκλεισε τη σεζόν .

Το πρώτο  ημίχρονο δεν είχε τις πολλές φάσεις στο παιχνίδι με τον Εθνικό να έχει κατοχή μπάλας και την Επισκοπή να είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, αν και  οι Πειραιώτες είχαν δύο ευκαιρίες με τον Μάναλη να σκοράρουν.
Στην επανάληψη, ο Θύμιος Γεωργούλης έβαλε τον Σουλελέ στην θέση του  Κομνηνού , αλλά τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Μπάτσεφ έκανε το 0-1. Ο Εθνικός «απάντησε» με τον Μάναλη στο 53, ύστερα από κεφαλιά του νεαρού φορ  που κέρδισε τις μάχες από τους αντίπαλους αμυντικούς σκοράροντας με κεφαλιά.
Οι Πειραιώτες έγιναν πιο επιθετικοί με τον  Αργυρίου να παίρνει τη θέση του Μπένα  στο 55, αλλά στο 61, οι Κρητικοί σκόραραν το 1-2 με το Ντινιωτάκη.
Ο Εθνικός έγινε πιο επιθετικός στο ματς και στο 64 , ισοφάρισε με εύστοχο πέναλτι του Σούφλα σε χέρι μέσα στην περιοχή και πίεσε για το 3-2 ,ωστόσο Μάναλης και Σουλελές απώλεσαν τρεις τουλάχιστον  ευκαιρίες κλασικές για να σκοράρουν και  έτσι ,όπως και πέρυσι,έτσι και φέτος  ο Εθνικός έκλεισε τη σεζόν με ισοπαλία εντός έδρας.
Εθνικός:  Βουτσινάς,Στασινός,Γερόλυμος(76 Παυλάκης),Μαντζώρος, Μπένα(52 Αργυρίου), Μαρτίνος,Σούφλας,Λεωνιδόπουλος,Μάναλης,Κομνηνός(46 Σουλελές)-Κατίδης.
Επισκοπή: Γύπαρης,Καψιώτης(90 Γεωργιάδης), Νίκου,Παπαδήμας,Χαλκιαδάκης,Μπάτσεφ, Γούλας(45 Φοβάκης),Ιβανοφ(87 Μέλλος), Μίλιτς,Μηνάς ,Ντινιωτάκης

About Ethnikos Piraeus

    Blogger Comment
    Facebook Comment