Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ιάλυσος-Εθνικός 3-2

Hττα για τον Εθνικό μας στο παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ιάλυσο στην Ρόδο, με σκορ 3-2.


Η ομάδα μας θα μπορούσε να έχει πάρει κεφάλι στο σκορ, αλλά ο επόπτης ακύρωσε κακώς το γκολ του Παυλάκη ως οφσάιντ, στο 5, ενώ  στο 8 το φάουλ του Αλεξανδρόπουλου να περνάει άουτ, αλλά στο 14, ο Μαθιός έκανε το 1-0  εκμεταλλευόμενος την κάθετη του Φονσέκα.

 Ο Εθνικός ισοφάρισε με τον Κατίδη  ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη λάθος συνεννόηση του  Παπαδόπουλου με τον Φυλακούρη  και σκόραρε.

Το ματς είχει ισορροπήσει, με τους γηπεδούχους να έχουν απλά κατοχή της μπάλας, αλλά στο 42 έγινε το 2-1 με  τον Αγγελο Αθανασίου στον οποίο έφτασε η "στρογγυλή θεά" ύστερα από σουτ και κόντρα στο πόδι του Μπένα.  Νωρίτερα, ο ρέφερι δεν έδωσε κόκκινη σε μαρκάρισμα από πίσω του Φυλακούρη στον Κομνηνό.

 Ο Εθνικός "απάντησε" με κεφαλιά του Λεωνιδόπουλου που έφυγε άουτ.
 Στην επανάληψη και  συγκεκριμένα στο 58, ο Κομνηνός εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του  και βγαίνοντας πίσω από την άμυνα ισοφάρισε για το 2-2.

 Το παιχνίδι είχε  πάρει πολύ γρήγορο ρυθμό και τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 76  να πάρουν τη νίκη με το γκολ του Μαθιού που εκμεταλλεύτηκε τη μπαλιά που του δόθηκε και σκόραρε.


 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Ιάλυσος (Γιώργος Σάββενας): Παπαδόπουλος, Παπαδημήτρης, Ρεκλείτης, Φυλακούρης(46 Καρπαθάκης), Κοκκίνης, Αθανασίου Π., Φονσέκα, Σπάρταλης(61 Μαρίνος), Αθανασίου Α.(81 Σαχίνης), Παφιάκης, Μαθιός
Eθνικός ( Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης(53 Αργυρίου), Μαντζώρος, Μπένα, Μαρτίνος(77 Μάναλης), Κατίδης, Σούφλας, Κομνηνός(82 Γερόλυμος), Λεωνιδόπουλος, Αλεξανδρόπουλος

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment