Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Eθνικός-Κηφισιά 2-0

Τεράστιας σημασίας νίκη πήρε ο Εθνικός που επικράτησε της Κηφισιάς με 2-0 χάρις στα γκολ των Σούφλα στο πρώτο λεπτό και Αργυρίου στο 78ο.

Ουσιαστικά με το ξεκίνημα του αγώνα, ο Εθνικός πήρε το προβάδισμα με τον Σούφλα να μπαίνει στην περιοχή και να  ανατρέπεται απο τον Εσλερ. Ο Μανούχος, είδε την παράβαση και την έδωσε, με τον Σούφλα, από τα 11 βήματα νμα μην αστοχεί για το 10ο φετινό του γκολ και το προβάδισμα.
Οι Πειραιώτες είχαν μπει αποφασισμένοι για να  δείξουν ποια είναι η καλύτερη ομάδα, ωστόσο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν το δεύτερο γκολ,ούτε στο 11 ,όταν ο Μάναλης βγήκε στην κόντρα αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 14, ο Γουμάγιας είπε όχι στην εκτέλεση φάουλ του  Σούφλα.
Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό ,ενώ στο 25, ο Βουτσινάς έκανε την πρώτη επέμβαση  στο φάολυ του Μιχαλόπουλου στο 25, ενώ στο 34, είπε ,εκ νέου όχι στην κεφαλιά- απο κοντά- του Καρακώστα.
Είχε προηγηθεί η απόκρουση του Γουμάγια στο 27 σε απευθείας κόρνερ του Στρατάκη.
Το ημίχρονο έληξε με 1-0 , ωστόσο  η επανάληψη ξεκίνησε με δύο αλλαγές, μία για κάθε ομάδα. Για τον   Εθνικό ήταν αναγκαστική μιας και ο Παυλάκης χτύπησε στο ματι και τη θέση του πήρε ο Αργυρίου ,ενώ  για την Κηφισιά, ο Παλαιαρούτας μπήκε αντί του Γκέζιου.
Ο Εθνικός άφηνε χώρους σστην Κηφισιά που είχε κατοχή μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει πάρα μόνο με κάποια σουτ ,ωστόσο στο 78 με ένα γκολ,πραγματική μαγεία, ο Αργυρίου έκανε το 2-0  σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας .
Εθνικός: Βουτσινάς,Παυλάκης(46 Αργυρίου),Γερόλυμος(85 Μίρτσα), Μαντζώρος,Σούφλας,Στρατάκης,Bλάχος(71Κομνηνός),Αλεξανδρόπουλος,Μάναλης,Λεωνιδόπουλος,Σουλελές.
Κηφισιά: Γουμάγιας,Γκίκας,Εσλερ(61 Καλαιτζίδης),Μουσταφίδης,Καρακώστας,Παναγιωτόπουλος,Μιχαλόπουλος,Ζαφειρίδης(65 Γκεμίσης),Παπάζογλου,Γκέζος(46 Παλιαρούτας),Χαϊκάλης.

About Ethnikos Piraeus

    Blogger Comment
    Facebook Comment