Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Mπορούσε το διπλό

Iσόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το ντέρμπι ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Εθνικό στο γήπεδο τη Νεάπολης. Με δέκα παίκτες τελείωσε ο Εθνικός.

Ο Ιωνικός ήταν αυτός που έχασε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα όταν στο 20ό λεπτό ο Κυριακίδης επιχείρησε ένα δυνατό σουτ αλλά ο Βουτσινάς ήταν εκεί για να κρατήσει το μηδέν. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Εθνικός ήταν αυτός που απείλησε όταν ο Βλάχος έκλεψε την μπάλα από ένα πρώην παίκτη του Εθνικού, τον Σάμιο, βρέθηκε μπροστά στον πορτιέρο του Ιωνικού, Παλιγγίνη αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια.
Στην επανάληψη και το 55ο λεπτό ο Μαρτίνος δοκίμασε ένα σουτ το οποίο κόντραρε σε αμυντικό του Ιωνικού και κατέληξε κόρνερ.  Τρία λεπτά αργότερα ο Παντελίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Στασινός απομάκρυνε την μπάλα στην γραμμή πριν αυτή περάσει στα δίχτυα. Οι παίκτες του Θύμιου Γεωργούλη ήταν αυτοί που χάσανε άλλες δύο ευκαιρίες στο 63’ και το 66’ όταν ο Μαντζώρος με μια «φωτοβολίδα» τράνταξε τα δοκάρια του Παλιγγίνη και ο Σουλελές δεν μπόρεσε να νικήσει την τερματοφύλακα του Ιωνικού. Στο 79’ ο Στασινός θα αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα αποβληθεί, με τον Εθνικό να αγωνίζεται με δέκα ποδοσφαιριστές. Οι γηπεδούχοι πίεσαν τον Εθνικό στα τελευταία δέκα λεπτά που ήταν με παίκτη παραπάνω αλλά όπου χρειάστηκε ήταν εκεί ο Βουτσινάς για να κρατήσει το 0-0 που είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Με αυτή την ισοπαλία ο Εθνικός βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς και στο +1 από τον Ιάλυσο με ένα παιχνίδι περισσότερο. Στο γήπεδο βρέθηκαν και περίπου 150 οπαδοί του Εθνικού.

Ιωνικός (Μ. Χατζηαλέξης): Παλιγγίνης, Παντελίδης, Δημακάκος, Κρητικός, Προβατίδης, Κυριακίδης, Σιμιτσής, Σάμιος, Ρόβας (60’ Μπερνιδάκης), Κατσίκιας (81’ Αργυρίου), Μαυρουδής.

Εθνικός (Θ. Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Αλεξανδρόπουλος, Μαντζώρος, Στρατάκης, Μαρτίνος, Κατίδης (75’ Λεωνιδόπουλος), Σούφλας, Βλάχος (90’ Μιρτσέα), Παυλάκης, Σουλελές (81’ Μπένα).

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment