Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Εξάποντη νίκη

Με μία εξαιρετική εμφάνιση, o Eθνικός επικράτησε του Ηλυσιακού με 1-0 στην αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της. Το γκολ ο Σούφλας με πέναλτι στο 67.


Oι  Πειραιώτες ξεκίνησαν πολύ δυνατά το ματς μη αφήνοντας περιθώρια στον Ηλυσιακό, που είχε θέματα στο τρανζίσιον. Ο Βλάχος στο 8, έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 11, ο Σηφάκης μπλόκαρε  το σουτ του Σουλελέ.
Η πρώτη επίσκεψη  των φιλοξενούμενων έγινε στο 19, με το σουτ του Χατζηγιαννακού ,να μπλοκάρει σε διπλή προσπάθεια τη μπάλα.
Ο Εθνικός απείλησε με τα σουτ των Αργυρίου,Σουλελέ,να μη βρίσκουν στόχο, ενώ στο 23, ζήτησε πέναλτι σε χέρι  του Συριόπουλου μέσα στην περιοχή.
Ο Ηλυσιακός απείλησε στο 43, όταν ο Θανόπουλος έκανε κίνηση και σέντρα από αριστερά ,αλλά ο Συριόπουλος ερχόμενος σαν τρέιλερ έκανε σουτ, αλλά ο Βουτσινάς ήταν εκεί.
Στην επανάληψη, ο Εθνικός αποφάσισε να παίξει παιχνίδι κατοχής, βρήκε διαδρόμους, αλλά  ο Σηφάκης σταμάτησε τον Σούφλα στο 54, ενώ ο Βλάχος στο 60 δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 66, οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ,όταν ο Φλέγγας έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Σούφλας στο 67, από τα 11 βήματα έκανε το 1-0. Από κει και πέρα, το 1-0 έμεινε άνετα σχετικά για τους Πειραιώτες που προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Εθνικός:Βουτσινάς,Κατίδης,Παυλάκης,Μπένα,Στρατάκης,Μαρτίνος,Λεωνιδόπουλος,Σούφλας,Βλάχος,
Αργυρίου(89 Ερτσιου),Σουλελές(74 Μάναλης).
Ηλυσιακός: 
Σηφάκης,Μέξης,Χατζηγιαννακός,Συριόπουλος,Μπίρης,Παπαδημητρίου,Φλέγγας(75 Φούντας),Τζώρτζης,Ιωάννου(85 Τρίντας),
Θανόπουλος,Πουλάκος(65 Κατσίγιαννης).


About Ethnikos Piraeus

    Blogger Comment
    Facebook Comment