Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Δηλώσεις Γεωργούλη

Κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος από την ευρεία νίκη επί του Ατρομήτου Πειραιά (0-3), αλλά κυρίως από την διαρκή αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια, είχε ο προπονητής του Εθνικού Θύμιος Γεωργούλης.

Ο έμπειρος προπονητής στις δηλώσεις του εξήρε τη συνολική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, στέλνοντας το μήνυμα για ανάλογη συνέχεια, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας:
«Δουλέψαμε πάρα πολύ κατά τη περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος,. Αρχίζουν και μας βγαίνουν στο χορτάρι οι αυτοματισμοί και η δουλειά που έχει προηγηθεί. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο για εμάς. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς, αλλά ο Ατρόμητος κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ανταγωνιστικός, μας πίεσε, είχε δοκάρι .
Μετά από ένα δύσκολο πρώτο δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, όπου είχαμε κάποια θεματάκια, στην συνέχεια βελτιωθήκαμε πολύ στον τομέα της τακτικής και προϊόντος του χρόνου γινόμασταν όλο και καλύτεροι,
Με το δεύτερο γκολ, που πετύχαμε, ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Συνεχίζουμε πλέον τη δουλειά και η προσοχή μας πλέον, επικεντρώνεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στην Τριγλία Ραφήνας. Στόχος μας είναι να παίρνουμε το καλύτερο από κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment