Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Εθνικός-Τριγλία 3-1

Eνας Εθνικός απόλυτα ουσιαστικός  και ιδιαίτερα δυναμικός  στο Β ημίχρονο, επικράτησε με 3-1 της Τριγλίας  κάνοντας το 4 στα 4.

Το πρώτο ημίχρονο δεν αντέχει σε κριτική, με τον Γεωργούλη να αναγκάζεται σε αναγκαστική αλλαγή στο 18, όταν σε διεκδίκηση της μπάλας μέσα στην περιοχή ο Μάναλης  δέχτηκε αγκωνιά  με αποτέλεσμα να σπάσει τη μύτη του και να διακομιστεί στο νοσοκομείο.Τη θέση του πήρε ο Βλάχος.
Απο το 20 και μετά, με τους παίκτες του Εθνικού να είναι επηρεασμένοι , οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν δράση και πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Η καλύτερη ευκαιρία πάντως έγινε στο 35, όταν ο Βασιλείου έκανε σουτ λίγο έξω απο την περιοχή ,ο Βουτσινάς έδιωξε με τα ακροδάχτυλα, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε κόρνερ.
Στο 45, ο Σουλελές έκανε σέντρα, ο Βλάχος έκανε κίνηση και σουτ η μπάλα έφυγε άουτ.
Στην επανάληψη, ο ρέφερι αρνήθηκε πέναλτι  σε ανατροπή πάνω στο Σουλελέ ,αλλά στο 57, έγινε το 1-0..Ο Αργυρίου έκανε κίνηση απο αριστερά και στην κίνηση, ο Βλάχος σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Εθνικού..
8 λεπτά αργότερα έγινε το 2-0 με φοβερή εκτέλεση φάουλ του Σούφλα.
Στο 66, ο Λέτσο είπε όχι σε σουτ του Σουλελέ, αλλά στο 71, η Τριγλία μπήκε ξανα στο ματς με την ασιστ του Βασιλείου για τον Σαγανά και τον έμπειρο φορ να βρίσκει δίχτυα.
Στο 76, ο Βουτσινάς είπε όχι σε σούτ του Καραδέμητρου,  και εν συνεχεία κρατώντας άνετα το σκορ ,στο 91 ήρθε και το τρίτο γκολ. Ο Στρατάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Σούφλας ,πανέξυπνα έκανε το 3-1.
Eθνικός: Βουτσινάς,Στασινός,Παυλάκης,Μαντζώρος,Στρατάκης,Μαρτίνος,Κατίδης, Σούφλας,
Μαναλης(18’Βλάχος),Αργυρίου(91Μπένα),Σουλελές(68 Λεωνιδόπουλος)
Τριγλία: Λέτσο,Κάρδαρης,Μειμάρογλου,Μανδύλης,Τσέπας,Σκαφίδας,Κόντης,Καραδέμητρος(89 Μάλτσι),Σιάννης(60 Σαγανάς),Βασιλείου,Παπαδόπουλος.

About Ethnikos Piraeus

    Blogger Comment
    Facebook Comment